Afterparties de YouTube Premium i xat en directe

Les afterparties de YouTube Premium són reproduccions en directe exclusives de Premium que compten amb la participació dels artistes. Els membres de YouTube Premium i YouTube Music Premium tenen l'oportunitat d'interaccionar en temps real amb els artistes que han organitzat una reproducció i un xat en directe. Les afterparties Premium estan disponibles en tots els mercats on s'han llançat YouTube Premium i YouTube Music Premium.

Els comentaris i els missatges del xat en directe de les afterparties de YouTube Premium són visibles per a tots els membres de YouTube Premium i YouTube Music Premium que accedeixen a la reproducció en directe. Això vol dir que tots els membres actuals i futurs de YouTube Premium i YouTube Music Premium que poden veure les reproduccions en directe arxivades podran accedir als missatges i comentaris d'aquestes reproduccions en directe.

Encara que ja no siguis membre de YouTube Premium o YouTube Music Premium, pots continuar veient els missatges que has enviat al xat en directe i suprimir-los accedint a l'historial del xat en directe. També pots veure els comentaris que has fet i suprimir-los accedint a l'historial de comentaris, encara que ja no tinguis YouTube Premium o YouTube Music Premium.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda