Utforska sidan med YouTube Premium-förmåner

Din sida samlar information om medlemskap, kampanjerbjudanden och anpassad statistik så att du får ut mesta möjliga av YouTube Premium.

Vad ingår på sidan med Premium-förmåner?

• En lista med Premium-medlemsförmåner, till exempel video utan annonser, uppspelning i bakgrunden, videor du har tittat på offline med mera. Nya förmåner läggs till ofta, så kom tillbaka för att hålla dig uppdaterad.
  • Anpassad användningsstatistik, till exempel visningstid i timmar/minuter, som visar hur du har använt ditt Premium-medlemskap över tid.
  • Nya kampanjer och erbjudanden som är tillgängliga för dig.

Hitta sidan med YouTube Premium-förmåner

Du kan bara visa sidan med Premium-förmåner på en dator eller mobil enhet (förutom surfplattor).

Utforska fördelarna från en dator eller mobil webbläsare, eller följ de här stegen i YouTube-appen:

1. Tryck på din profilbild .
  2. Tryck på Dina Premium-förmåner.