Utforska sidan med YouTube Premium-förmåner

På sidan för YouTube Premium-förmåner har vi samlat förmånsinformation, kampanjer och erbjudanden samt anpassad användningsstatistik för att YouTube Premium-användare ska få ut det mesta av sina medlemskap.

Obs! Den här funktionen finns endast i YouTube-appen just nu.

Det finns mycket att utforska på sidan med YouTube Premium-förmåner.

• Förmåner och användningsstatistik: Du kan visa en lista med YouTube Premium-förmåner, till exempel:
    • Videor utan annonser
    • Uppspelning i bakgrunden
    • Låthistorik på YouTube Music
    • Videor du har tittat på offline

Dessutom visas anpassad statistik intill många förmåner, så att du kan se hur ofta du utnyttjar dem (med information som visningstid i timmar eller minuter, antal videor och annat).

• Kampanjer och erbjudanden: Se vilka kampanjer och erbjudanden som är tillgängliga för dig som YouTube Premium-medlem.

Så här öppnar du sidan med YouTube Premium-förmåner:

1. Tryck på din profilbild i YouTube-appen.
  2. Tryck på Dina Premium-förmåner.