Utforsk siden med informasjon om YouTube Premium-fordeler

For at YouTube Premium-brukere skal få mest mulig ut av abonnementet sitt er all informasjon om fordeler, kampanjer/tilbud og personlig tilpasset bruksstatistikk samlet på ett sted – siden med informasjon om YouTube Premium-fordeler.

Merk: Denne funksjonen er foreløpig bare tilgjengelig i YouTube-mobilappen.

På siden med YouTube Premium-fordeler kan du utforske følgende:

• Fordeler og bruksstatistikk: Du får tilgang til en liste over YouTube Premium-fordeler, for eksempel følgende:
    • Annonsefrie videoer
    • Avspilling i bakgrunnen
    • Lyttet til via YouTube Music
    • Videoer sett uten nett

Ved flere av fordelene kan du også se statistikk over hvor mye du bruker dem (som timer eller minutter med seertid, antall videoer osv.).

• Kampanjer og tilbud: Se hvilke kampanjer og tilbud som er tilgjengelige for deg som YouTube Premium-medlem.

Slik går du til YouTube Premium-medlemssiden:

1. Trykk på profilbildet ditt  i YouTube-mobilappen.
  2. Trykk på Premium-fordelene dine.