Utforsk siden med informasjon om YouTube Premium-fordeler

På siden din finner du abonnementsinformasjon, kampanjetilbud og personlig statistikk som bidrar til at du får mest mulig ut av YouTube Premium.

Hva finner jeg på siden med Premium-fordeler?

• En liste over fordelene med Premium-abonnementet, som videoer uten annonser, avspilling i bakgrunnen, videoer du har sett uten nett, med mer. Det legges stadig til nye fordeler, så følg med på denne siden.
  • Personlig bruksstatistikk, som antall timer/minutter med seertid, slik at du kan se hvordan du har brukt Premium-abonnementet ditt over tid.
  • Nye kampanjer og tilbud du kan benytte deg av.

Finn siden med YouTube Premium-fordeler

Du kan bare se siden med Premium-fordeler på en datamaskin eller mobilenhet (ikke nettbrett).

Utforsk fordelene dine i en nettleser på datamaskin eller mobil, eller følg denne fremgangsmåten i YouTube-mobilappen:

1. Trykk på profilbildet ditt .
  2. Trykk på Premium-fordelene dine