Gå på opdagelse på siden med dine YouTube Premium-fordele

Din side samler medlemsoplysninger, kampagnetilbud og tilpassede statistikker for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af YouTube Premium.

Hvad kan jeg se på siden med Premium-fordele?

• En liste over Premium-medlemsfordele som f.eks. videoer uden annoncer, afspilning i baggrunden, videoer, du har set offline, og meget mere. Der tilføjes ofte nye fordele, så hold øje med siden løbende.
  • Personligt tilpasset brugsstatistik – f.eks. antal sete timer/minutter – viser, hvordan du har brugt dit Premium-medlemskab over tid.
  • Nye kampagner og tilbud til dig.

Find din side med YouTube Premium-fordele

Siden med dine Premium-fordele kan kun ses på en computer eller en mobilenhed (ekskl. tablets).

Se dine fordele på en computer eller i en mobilbrowser, eller følg denne vejledning i YouTube-mobilappen:

1. Tryk på dit profilbillede .
  2. Tryk på Dine Premium-fordele.