Explorar la pàgina d'avantatges de YouTube Premium

Aquesta pàgina concentra en un sol lloc la informació de la subscripció, ofertes promocionals i estadístiques personalitzades per ajudar-te a treure el màxim profit de YouTube Premium.

Què inclou la pàgina d'avantatges de Premium?

• Una llista dels avantatges de la subscripció a Premium, com ara vídeos sense anuncis, reproducció en segon pla i vídeos que has mirat sense connexió, entre d'altres. Sovint s'afegeixen avantatges nous, així que torna a consultar aquesta llista de tant en tant per estar al dia.
  • Estadístiques d'ús personalitzades, com ara les hores o els minuts de visualització, que mostren com has utilitzat la subscripció a Premium al llarg del temps.
  • Noves promocions i ofertes disponibles per a tu.

Trobar la pàgina d'avantatges de YouTube Premium

La pàgina d'avantatges de Premium es pot veure des d'un ordinador o un dispositiu mòbil (excepte tauletes).

Explora els avantatges des d'un ordinador o un navegador mòbil, o bé segueix aquests passos des de l'aplicació YouTube per a mòbils:

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca Avantatges de Premium.