Livestream Stadia-spil

Når du livestreamer et Stadia-spil på YouTube, kan du bruge nogle funktioner, der lader dine seere interagere med spillet.

Bemærk! Stadia er tilgængeligt i udvalgte lande. Få flere oplysninger.

Crowd Choice

Stadia-spil med Crowd Choice skaber deres egne afstemninger, så seerne kan bestemme, hvad der skal ske i spillet, der livestreames. Afstemningsspørgsmål og -resultater bliver vist i YouTube-chatfeltet ved siden af livestreamen.

Youtubere, der vil lære mere om livestreaming fra Stadia, kan få flere oplysninger i Hjælp til Stadia.

Crowd Play

Stadia-spil med Crowd Play gør det muligt for en youtuber at livestreame spillet på YouTube og invitere seere til at spille med på Stadia. Seerne kan stille sig i kø i multiplayerforhallen og spille live med youtuberen på Stadia, når det bliver deres tur. Crowd Play-knappen bliver vist under YouTube-livechatfeltet ved siden af livestreamen.

Youtubere, der vil lære mere om livestreaming fra Stadia, kan få flere oplysninger i Hjælp til Stadia.

Brug en koder

Du kan på nuværende tidspunkt streame Stadia-spil til YouTube via kodersoftware fra en tredjepart.

Livestream med OBS eller anden tredjepartssoftware

Du kan bruge Open Broadcaster Software (OBS) eller anden tredjepartssoftware til at livestreame Stadia-spil på YouTube fra din computer. Nedenfor kan du se en vejledning i, hvordan du streamer med OBS og YouTube Studio.

Bemærk! Nogle livestreamingfunktioner er muligvis kun tilgængelige, hvis du streamer Stadia-spil med tredjepartssoftware som f.eks. OBS.

Trin 1: YouTube Studio

1. Gå til studio.youtube.com på en computer.
    • Bemærk! Sørg for, at du er logget ind på den kanal, der er tilknyttet den konto, du har knyttet til Stadia.
  2. Vælg Opret og derefter Gå live.
  3. I navigationspanelet til venstre skal du vælge Administrer og derefter Planlæg stream.
    • Bemærk! Hvis du ikke tidligere har brugt Kontrolrum for live-events på YouTube, skal du følge vejledningen på skærmen for at starte en stream ved hjælp af tredjepartssoftware.
  4. Angiv titlen på din stream.
  5. Vælg dine privatlivsindstillinger.
    • Bemærk! Hvis du vælger at gøre din stream synlig for børn, kan du ikke bruge forbedrede funktioner som f.eks. Crowd Play og Crowd Choice.
  6. Klik på Opret ny.
    • Bemærk! Hvis du har oprettet en stream før, kan du klikke på Genbrug indstillinger.
  7. Angiv titlen på din stream, og vælg derefter, om den er egnet til børn eller ej. Klik på Næste, indtil du er færdig med at angive yderligere oplysninger om streamen, og klik derefter på Udfør.
  8. Klik på Kopiér ud for "Streamnøgle (indsæt i koder)" i panelet for livestreaming.
  9. Vælg Ultralav forsinkelse under "Streamforsinkelse".
Få flere oplysninger om YouTube Studio, installation af OBS og streaming på YouTube og indstillinger for YouTube-streaming.

Trin 2: Tredjepartssoftware

Opret en livestream på YouTube ved hjælp af en tredjepartskoder som f.eks. OBS.

Trin 3: Konfigurer din stream på stadia.com

1. Log ind på din konto på stadia.com på din computer.
  2. Øverst på siden skal du klikke på din Stadia-avatar og derefter Indstillinger for Stadia og derefter YouTube.
  3. Klik på Knyt til Stadia ud for den kanal, du vil tilknytte.
    • Bemærk! Hvis du ikke har en YouTube-kanal, skal du klikke på Opret en kanal og følge vejledningen på skærmen.
  4. Vend tilbage til Stadia-startskærmen, og start det spil, du vil streame.
  5. Åbn Stadia-menuen og derefter klik på Livestream.
  6. Klik på Opret forbindelse til software.
  7. Vælg din stream under "Livestream på YouTube".
  8. Hvis spillet understøtter funktioner som f.eks. Crowd Choice eller Crowd Play, skal du aktivere eller deaktivere dem.
  9. Klik på Udfør.

Skjul Stadia-menuen for dine seere

Når du bruger tredjepartssoftware som f.eks. OBS, kan seerne se din Stadia-menu, når den vises over spillet. Sådan skjuler du menuen:

1. Åbn Stadia-menuen.
    • Hvis du bruger en Stadia-controller, kan du trykke på Stadia-knappen Stadia-knap.
    • Hvis du bruger et computertastatur, kan du trykke på Shift+Tab.
  2. Klik på Pop ud Pop ud øverst til højre i menuen.
  3. Klik på Stadia-menuen, og træk den til et område på din skærm, hvor spillet ikke vises, f.eks. den udvidede visning på en anden skærm.

Få flere oplysninger om oprettelse af en livestream med en koder og indstillinger for livestreaming på YouTube.