Política sobre llenguatge vulgar

Alguns tipus de llenguatge poden no ser adequats per als espectadors menors de 18 anys. A l'hora de decidir si suprimim el contingut o hi apliquem una restricció d'edat, podem considerar els factors següents. Tingues en compte que no es tracta d'una llista completa.

• L'ús de llenguatge o fils narratius sexualment explícits.
  • L'ús de llenguatge obscè excessiu al vídeo.
  • L'ús de llenguatge obscè ofensiu al títol, a la miniatura o a les metadades associades del vídeo.

Exemples

A continuació s'indiquen alguns exemples de contingut que pot tenir una restricció d'edat:

• Un vídeo centrat en l'ús de llenguatge obscè, com ara recopilacions o clips descontextualitzats.
  • Un vídeo que inclogui violència viària o crítiques constants amb llenguatge obscè ofensiu.
  • Un vídeo que inclogui l'ús de llenguatge obscè ofensiu durant una confrontació física o per descriure actes de violència.