Spill av aldersbegrensede videoer

For å gi deg den rette opplevelsen på YouTube har vi aldersbegrenset innhold som er uegnet for seere under 18 år.

Hvordan påvirker aldersbegrensning seerne?

Du kan ikke se aldersbegrensede videoer hvis du

Hvis du befinner deg i Australia, EU, EØS, Sveits eller Storbritannia, kan det hende du blir bedt om å bekrefte alderen din før du kan spille av aldersbegrensede videoer.

Hvis du befinner deg i EU, EØS, Sveits eller Storbritannia

I tråd med direktivet for audiovisuelle medietjenester (AVMSD) kan du bli bedt om å bekrefte fødselsdatoen din før du kan spille av aldersbegrensede videoer. AVMSD gjelder for alle audiovisuelle medier, også plattformer for videodeling.

Følg veiledningen på skjermen for å sende inn et bilde av gyldig legitimasjon eller et kredittkort. Finn ut mer om hvordan vi bruker aldersbekreftelse.

Hvis du er i Australia

Du kan bli bedt om å bekrefte fødselsdatoen din før du kan spille av aldersbegrensede videoer. Dette trinnet er basert på den australske erklæringen Australian Online Safety (Restricted Access Systems) Declaration. I henhold til erklæringen må plattformer ta rimelige forholdsregler for å bekrefte at brukerne er myndige før de får tilgang til innhold som kan være uegnet for seere under 18 år.

Følg veiledningen på skjermen for å sende inn bilde av et gyldig førerkort, aldersbevis eller pass. Finn ut mer om hvordan vi bruker aldersbekreftelse.