Ikärajoitettujen videoiden katsominen

Ikäryhmälle sopivan YouTube-käyttökokemuksen varmistamiseksi alle 18-vuotiaille sopimaton sisältö on ikärajoitettu.

Ikärajoituksen merkitys katsojille

Ikärajoitettu sisältö ei näy katsojille, jotka

Sinun on ehkä vahvistettava ikäsi ikärajoitettujen videoiden katsomiseksi, jos olet Australiassa, Euroopan unionissa (EU), Euroopan talousalueella (ETA), Sveitsissä tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Jos olet EU-alueella, Euroopan talousalueella, Sveitsissä tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Audiovisuaalisia mediapalveluja koskevan direktiivin (AVMSD) mukaisesti sinua voidaan pyytää vahvistamaan syntymäaikasi ikärajoitettujen videoiden katsomiseksi. AVMSD koskee kaikkea audiovisuaalista mediaa, myös videonjakoalustoja.

Lähetä kuva henkilöllisyystodistuksesta tai voimassa olevasta credit-kortista seuraamalla kehotteita. Lue lisää iän vahvistamisesta.

Jos olet Australiassa

Sinua voidaan pyytää vahvistamaan syntymäaikasi ikärajoitettujen videoiden katsomiseksi. Ylimääräinen vaihe perustuu Australian verkkoturvallisuutta koskevaan ilmoitukseen (rajoitetun pääsyn järjestelmät). Ilmoituksessa alustoja edellytetään kohtuullisissa määrin vahvistamaan, että käyttäjät ovat aikuisia, jotta heille voidaan myöntää pääsy alle 18-vuotiaille mahdollisesti sopimattomaan sisältöön.

Lähetä kuva voimassa olevasta ajokortista, henkilökortista tai passista seuraamalla kehotteita. Lue lisää iän vahvistamisesta.