Actualment, els nostres equips estan rebent uns volums de sol·licituds d'assistència molt alts. És possible que tardem més temps de l'habitual a respondre a les preguntes enviades per correu electrònic, xat i Twitter (@TeamYouTube).

Mirar vídeos amb restricció d'edat

Per oferir una experiència adequada a l'edat dels usuaris a YouTube, el contingut no adequat per als espectadors menors de 18 anys té una restricció d'edat.

Què significa la restricció d'edat per als espectadors

Els vídeos amb restricció d'edat no es poden veure si:

Si ets a Austràlia, a la Unió Europea (UE), a l'Espai Econòmic Europeu (EEE), a Suïssa o al Regne Unit, és possible que se't demani que verifiquis la teva edat per veure vídeos amb restricció d'edat.

Si ets a la UE, a l'EEE, a Suïssa o al Regne Unit

D'acord amb la Directiva de serveis de comunicació audiovisual (DSCA), és possible que se't demani que verifiquis la teva data de naixement per veure vídeos amb restricció d'edat. La DSCA és aplicable a tots els recursos multimèdia audiovisuals, incloses les plataformes de compartició de vídeos.

Segueix les indicacions per enviar una imatge d'una targeta de crèdit o un document d'identitat vàlids. Obtén més informació sobre com funciona la verificació d'edat.

Si ets a Austràlia

És possible que hagis de verificar la teva data de naixement per veure vídeos amb restricció d'edat. Aquest pas addicional està subjecte a la Declaració de seguretat en línia d'Austràlia (sistemes d'accés restringit). La declaració requereix que les plataformes prenguin mesures raonables per confirmar que els usuaris són adults i, per tant, poden accedir a contingut potencialment inadequat per als espectadors menors de 18 anys.

Segueix les indicacions per enviar una imatge d'un permís de conduir, d'un document que acredita l'edat o d'un passaport vàlids. Obtén més informació sobre com funciona la verificació d'edat.