Vaalitietopaneelit

Vaaleihin liittyvät ominaisuudet ovat saatavilla vain tietyillä alueilla vaalien aikana, ja ne voivat vaihdella vaalien mukaan.

Tietopaneelit saattavat näkyä, kun haet tai katsot vaaliehdokkaisiin, puolueisiin tai äänestykseen liittyviä videoita. Tietopaneeleissa näkyvät myös tiettyjen vaalien tulokset, jotka ovat peräisin puolueettomien kolmansien osapuolten lähteistä.

Ehdokkaiden tietopaneelit

Ehdokkaiden tietopaneelit saattavat näkyä vaalien aikana hakutulosten yläosassa, kun haet ehdokkaiden nimiä. Paneeleista saat tietoa ehdokkaista: niissä kerrotaan esimerkiksi ehdokkaan puolue ja se, mihin virkaan hän on ehdokkaana. Joidenkin vaalien aikana tietopaneelit saattavat näkyä myös silloin, kun haet puolueita.

Ehdokkaita ja puolueita koskevat tiedot ovat peräisin kolmansien osapuolten lähteistä, joiden luotettavuus on varmistettu. Paneelissa on myös linkki ehdokasta tai puoluetta koskevien lisätietojen hakemiseen Google Haulla.

Tietopaneelin alla saattaa näkyä myös jompikumpi seuraavista:

Äänestystietopaneelit

Äänestystietopaneelit saattavat näkyä vaalien aikana hakutulosten yläosassa, kun haet tietoa äänestämisestä. Paneelien kautta löydät äänestämistä koskevia tietoja Google Hausta. Tiedot ovat peräisin puolueettomista kolmansien osapuolten lähteistä, joiden luotettavuus on varmistettu. Paneeleissa voi myös olla linkkejä suoraan kyseisiin lähteisiin.

Vaalien poliittista loukkaamattomuutta koskevat tietopaneelit

Vaalien poliittisen loukkaamattomuuden tietopaneeli saattaa näkyä vaaleja edeltävien kuukausien aikana, jos haet maasi vaali- tai äänestysprosessiin liittyvää sisältöä. Paneelit voivat näkyä myös tiettyjä vaaleja koskevien videoiden alapuolella. Vaalien loukkaamattomuustietopaneeleissa kerrotaan katsojille tiettyjen vaaliprosessien poliittisesta loukkaamattomuudesta. Tietopaneeleissa on linkkejä puolueettomien kolmansien osapuolten lähteisiin.

Vaalitulosten tietopaneelit

Vaalitulosten tietopaneelit saattavat näkyä hakutulosten yläosassa, kun haet tiettyihin kansallisiin vaaleihin liittyviä videoita. Paneelit voivat myös näkyä tiettyjä kansallisia vaaleja koskevien videoiden alapuolella. Tietopaneeleissa voi olla linkkejä puolueettomien kolmansien osapuolten lähteisiin.

Vaaliaiheiden tietopaneelit

Vaaliaiheisiin liittyvät tietopaneelit voivat näkyä hakutulosten yläosassa tai aiheeseen liittyvien videoiden alapuolella. Paneeleissa on linkkejä luotettaviin tietoihin, jotka ovat peräisin puolueettomilta kolmansilta osapuolilta, kuten kansalliselta vaalielimeltä. Lue lisää aihekohtaisista tietopaneeleista.

Usein kysyttyä

Ehdokkaiden tietopaneelit

Mistä ehdokaspaneelien tiedot ovat peräisin?

Tiedot ovat peräisin puolueettomilta kolmannen osapuolen datakumppaneilta. Datakumppanit voivat vaihdella alueen ja vaalien mukaan.

Keille ehdokkaille lisätään tietopaneelit?

Tietopaneelit on tarkoitettu ehdokkaille, joiden tiedot ovat peräisin kolmannen osapuolen kumppanilta. Joidenkin vaalien yhteydessä myös puolueille, joilla on vähintään yksi ehdot täyttävä ehdokas, voidaan lisätä tietopaneeli, jonka tiedot ovat peräisin puolueettomalta kolmannelta osapuolelta.

Tietopaneelia ei näy, kun haen ehdokasta. Miksi?

Sinun täytyy ehkä käyttää muita hakutermejä. Käytä ehdokkaan tarkkaa nimeä, jotta tietopaneelit ja kiinnitetyt kanavat näkyvät hakutuloksissasi.

Hyvä muistaa

• YouTube ei päätä suoraan, minkä ehdokkaiden ja puolueiden kohdalla paneeli näkyy. Ehdokkaiden ja puolueiden tiedot haetaan sellaisista kolmansien osapuolten lähteistä, joiden luotettavuus on varmistettu.
  • Ehdokas näkyy tietopaneelissa, vaikka hänellä ei olisi YouTube-kanavaa.
  • Jos ehdokkaan tai puolueen kanava on poistettu YouTuben käytäntöjen rikkomisen vuoksi, kanava ei välttämättä näy hakutuloksissa.
  • Ehdokaspaneelit näkyvät vain YouTuben mobiilisovelluksessa (Android ja iOS) tai tietokoneella.

Äänestystietopaneelit

Mistä äänestyspaneelien tiedot ovat peräisin?

YouTuben äänestystietopaneelit on yhdistetty Googlen äänestysohjeisiin. Google Haun tiedot ovat peräisin puolueettomilta kolmannen osapuolen datakumppaneilta. Datakumppanit voivat vaihdella alueen ja vaalien mukaan.

Tietopaneelia ei näy, kun haen äänestystietoja. Miksi?

Sinun täytyy ehkä käyttää muita hakutermejä. Kokeile hakua ”Miten äänestän”.

Muista, että äänestystietopaneelit näkyvät vain

• YouTube-mobiilisovelluksessa (Android ja iOS)
  • tietokoneella.

Vaalien loukkaamattomuustietopaneelit

Mistä vaalien loukkaamattomuuspaneelien tiedot ovat peräisin?

Tiedot ovat peräisin riippumattomien kolmansien osapuolten lähteistä. Datakumppanit voivat vaihdella alueen ja vaalien mukaan.

Tietopaneelia ei näy, kun haen tai katson vaaleihin liittyviä videoita. Miksi?

Vaalien loukkaamattomuustietopaneelit näkyvät vain tiettyjen alueiden tiettyihin vaaleihin liittyvien hakujen ja videoiden yhteydessä. Tietoja hakiessasi sinun täytyy ehkä tarkentaa hakutermejäsi, jotta tietopaneeli tulee näkyviin.

Vaalitulosten tietopaneelit

Mistä vaalitulospaneelien tiedot ovat peräisin?

Tiedot ovat peräisin riippumattomien kolmansien osapuolten lähteistä. Datakumppanit voivat vaihdella alueen ja vaalien mukaan.

Tietopaneelia ei näy, kun haen tai katson vaalituloksiin liittyviä videoita. Miksi?

Vaalitulosten tietopaneelit näkyvät vain tiettyjen alueiden tiettyihin kansallisiin vaaleihin liittyvien hakujen ja videoiden yhteydessä. Haun yhteydessä sinun täytyy ehkä tarkentaa hakutermejäsi, jotta tietopaneeli tulee näkyviin. Paneelit eivät enää näy tietyn ajan kuluttua vaalien päättymisestä ja tulosten vahvistamisesta.

Muista, että vaalitulosten tietopaneelit näkyvät vain tietyillä alueilla ja vain

• YouTube-mobiilisovelluksessa (Android ja iOS)
  • tietokoneella.

Vaaliaiheiden tietopaneelit

Minkä muiden vaaliaiheiden yhteydessä tietopaneelit näkyvät?

Tietopaneelit voivat näkyä hakutulosten yläosassa tai aiheeseen liittyvien videoiden alapuolella, jos kyseessä on misinformaatiolle altis vaaliaihe. Vaaliaiheisiin liittyvät tietopaneelit ovat saatavilla vain tietyillä alueilla, ja niissä käsitellään tiettyjä aiheita, joihin kuuluvat esimerkiksi

• postitse äänestäminen Yhdysvalloissa
  • sähköinen äänestys Brasiliassa
  • sähköinen äänestys Intiassa.
 Lue lisää aihekohtaisista tietopaneeleista.

Palaute

Vaalitiedot ovat peräisin riippumattomien kolmansien osapuolten lähteistä. Jos huomaat jossakin edellä kuvatuista ominaisuuksista virheellisiä tai puutteellisia tietoja, lähetä meille palautetta:

1. Valitse tietopaneelin oikeasta yläkulmasta Valikko ".
  2. Valitse Lähetä palautetta. Näytölle avautuu ikkuna, johon voit kirjoittaa palautteesi.
  3. Kirjoita palautteesi. Kerro tarkat tiedot, kuten se, mikä ehdokas tai puolue puuttuu tai minkä ehdokkaan tai puolueen tiedoissa on virheitä.
  4. Liitä palautteeseen halutessasi kuvakaappaus. Voit korostaa tietoja tai poistaa kuvassa näkyviä henkilökohtaisia tietoja. Suosittelemme kuvakaappauksen lisäämistä.
  5. Valitse Lähetä.