Infopaneler om valg

Valgrelaterede funktioner er kun tilgængelige under valgperioder i et begrænset antal lande/regioner. De tilgængelige funktioner kan variere i en given valgperiode.

Infopaneler kan vises, når du søger efter eller ser videoer, der er relateret til kandidater, partier eller stemmeafgivelse. Infopanelerne indeholder også resultater for specifikke valg, der stammer fra partiuafhængige tredjepartskilder.

Infopaneler om kandidater

I perioden op til et valg kan der blive vist paneler med kandidatoplysninger øverst i søgeresultaterne, når du søger efter navnene på valgbare kandidater. Disse paneler fremhæver oplysninger om kandidaterne, f.eks. deres politiske parti og den post, de stiller op til. I forbindelse med nogle valg kan også blive vist infopaneler, når du søger efter valgbare politiske partier.

Oplysninger om kandidater og partier stammer fra godkendte, partiuafhængige tredjepartskilder. Der er også et link til flere oplysninger om en kandidat eller et politisk parti via Google Søgning.

Under infopanelet kan du muligvis også se:

• Et link til den officielle kanal for den relevante kandidat eller parti.
  • Et officielt kort i stedet.

Infopaneler om stemmeafgivelse

I perioden op til et valg kan du få vist paneler med oplysninger om stemmeafgivelse øverst i søgeresultaterne, når du søger efter oplysninger om, hvordan du stemmer. For at hjælpe dig med at få flere specifikke oplysninger om at stemme henviser disse paneler dig til stemmeoplysninger i Google Søgning, der er indsamlet fra godkendte, partiuafhængige tredjepartskilder, eller de linker direkte til de pågældende kilder.

Infopaneler om valgintegritet

I månederne op til et valg kan du få vist et infopanel om valgintegritet, hvis du søger efter indhold, der er relevant for valg- eller afstemningsprocessen i dit land. Disse paneler kan også blive vist under videoer, der diskuterer specifikke valg. Infopaneler om valgintegritet giver seerne oplysninger om integriteten af valgprocessen ved et givet valg. Infopanelerne linker til partiuafhængige tredjepartskilder.

Infopaneler med valgresultater

Infopaneler med valgresultater kan blive vist øverst i dine søgeresultater, når du søger efter videoer, der er relateret til specifikke nationale valg. Panelerne vises muligvis også under videoer, der diskuterer specifikke nationale valg. Infopanelerne kan linke til partiuafhængige tredjepartskilder.

Infopaneler om valgemner

Infopaneler om valgemner kan blive vist øverst i dine søgeresultater eller under relevante videoer. Disse paneler linker til pålidelige oplysninger fra partiuafhængige tredjepartskilder, f.eks. en national valgmyndighed. Få flere oplysninger om emnekontekst i infopaneler.

Ofte stillede spørgsmål

Infopaneler om kandidater

Hvor kommer oplysningerne i panelerne med kandidatoplysninger fra?

Oplysningerne stammer fra partiuafhængige tredjepartsdatapartnere. Datapartnere kan variere afhængigt af land/region og valg.

Hvilke kandidater får infopaneler?

En kandidat er kvalificeret til et infopanel, hvis der findes oplysninger fra en partiuafhængig tredjepartspartner om vedkommende. Ved nogle valg er politiske partier, der har mindst én valgbar kandidat, også kvalificerede til at modtage et infopanel, som hentes fra en partiuafhængig tredjepartspartner.

Når jeg søger efter en kandidat, er der ikke et infopanel. Hvorfor?

Du skal muligvis ændre dine søgetermer. Angiv det præcise fulde navn på en kandidat for at få infopaneler og fastgjorte kanaler vist i dine søgeresultater.

Husk!

• YouTube afgør ikke direkte, hvilke kandidater eller partier der skal vises et panel for. Vi bruger i stedet godkendte tredjepartskilder til oplysninger om kandidater og partier.
  • Hvis en kandidat ikke har en YouTube-kanal, vises vedkommende stadig i et infopanel.
  • Hvis en kandidats eller et partis kanal er blevet fjernet på grund af en overtrædelse af YouTubes politik, vises vedkommendes kanal muligvis ikke i søgeresultater.
  • Infopaneler om kandidaterne er kun tilgængelige i YouTube-mobilappen (Android og iOS) eller på din computer.

Infopaneler om stemmeafgivelse

Hvor kommer oplysningerne i panelerne om stemmeafgivelse fra?

Paneler om stemmeafgivelse på YouTube linker til Googles "Sådan stemmer du"-funktioner. Oplysningerne i Google Søgning stammer fra partiuafhængige tredjepartsdatapartnere. Disse datapartnere kan variere afhængigt af land/region og valget.

Når jeg søger efter oplysninger om stemmeafgivelse, er der ikke et infopanel. Hvorfor?

Du skal muligvis ændre dine søgetermer. Prøv at søge efter "Sådan stemmer du".

Vær opmærksom på, at infopaneler om stemmeafgivelse kun er tilgængelige:

• I YouTube-mobilappen (Android og iOS)
  • På din computer

Infopaneler om valgintegritet

Hvor kommer oplysningerne i infopanelerne om valgintegritet fra?

Oplysningerne stammer fra uafhængige tredjepartskilder. Datapartnere kan variere afhængigt af land/region og valg.

Når jeg søger efter eller ser videoer om valg, er der ikke et infopanel. Hvorfor?

Infopaneler om valgintegritet vises kun ved søgninger eller videoer, der er relateret til specifikke valg i relevante lande/regioner. I forbindelse med søgning kan det være nødvendigt at gøre dine søgetermer mere specifikke, så der vises et infopanel.

Infopaneler med valgresultater

Hvor kommer oplysningerne i infopanelerne med valgresultater fra?

Oplysningerne stammer fra uafhængige tredjepartskilder. Datapartnere kan variere afhængigt af land/region og valg.

Når jeg søger efter eller ser videoer om valgresultater, er der ikke et infopanel. Hvorfor?

Infopaneler med valgresultater vises kun ved søgninger eller videoer, der er relateret til specifikke valg i relevante lande/regioner. I forbindelse med søgning kan det være nødvendigt at gøre dine søgetermer mere specifikke, så der vises et infopanel. Når valget er slut, og resultaterne er blevet certificeret, vises panelerne ikke længere.

Husk, at infopaneler med valgresultater kun er tilgængelige i visse lande/regioner og:

• I YouTube-mobilappen (Android og iOS)
  • På din computer

Infopaneler om valgemner

Hvilke andre valgemner viser infopaneler?

Infopaneler kan vises øverst i dine søgeresultater eller under relevante videoer for valgemner, der ofte gøres til genstand for misinformation. Vær opmærksom på, at for visse emner er infopaneler med mere kontekst om valgemner kun tilgængelige i et begrænset antal lande/regioner, f.eks.:

• Brevstemmer i USA
  • Elektronisk afstemning i Brasilien
  • Elektronisk afstemning i Indien
 Få flere oplysninger om emnekontekst i infopaneler.

Feedback

Vi bruger uafhængige tredjepartskilder til valgoplysninger. Hvis du bemærker forkerte eller manglende oplysninger relateret til nogen af de funktioner, der er beskrevet ovenfor, kan du sende os feedback:

1. Vælg menuen '' øverst til højre i et infopanel.
  2. Vælg Send feedback. Der åbnes et vindue, hvor du kan skrive din feedback.
  3. Skriv din feedback. Medtag specifikke oplysninger, f.eks. hvilken kandidat eller hvilket parti der mangler eller har forkerte oplysninger.
  4. Vælg, om du vil medtage et screenshot. Du kan fremhæve oplysninger på skærmen eller fjerne eventuelle personlige oplysninger, der vises. Vi anbefaler på det kraftigste, at du medtager et screenshot.
  5. Vælg Send.