Förändringar i YouTube Premium i Sydkorea

Från och med 2 september 2020 genomför vi vissa förändringar i Premium-medlemskapet i Sydkorea. Så här ser planen ut:

• YouTube Music blir en tjänst med betalprenumerationer.
  • Priset på YouTube Premium höjs för nya användare.
  • Befintliga användare med YouTube Premium-medlemskap behåller åtkomst till YouTube Premium, inklusive YouTube Music Premium, till nuvarande pris.

Mer information om varje förändring finns nedan.

Förändringar i YouTube Music

Vi lanserar vår betalprenumerationstjänst för musik YouTube Music Premium i Sydkorea. I YouTube Music Premium ingår en mängd förmåner i YouTube Music-appen, till exempel lyssning utan annonser, uppspelning i bakgrunden och nedladdning av musik offline. Om du vill registrera dig för YouTube Music Premium följer du stegen här.

I samband med lanseringen av YouTube Music Premium genomför vi förändringar för annonsfinansierade YouTube Music-användare. Du måste köpa YouTube Music Premium om du vill streama musik i appen YouTube Music eller på music.youtube.com. Du kan fortfarande spela upp lokala filer på Android-enheter och streama musik med annonser i YouTube-appen eller på youtube.com.

Om du vill spara och exportera data i YouTube Music, till exempel låtar eller artister du prenumererar på, kan du använda den kostnadsfria tjänsten Google Takeout.

Obs! Om du är en annonsfinansierad YouTube Music-användare från ett annat land och reser till Sydkorea kan du inte streama musik med YouTube Music medan du befinner dig i landet.

Förändringar i YouTube Premium

Från och med 2 september 2020 höjs priset på YouTube Premium för nya användare i Sydkorea. Om du registrerar dig för YouTube Premium från den 2 september 2020 gäller det nya priset.

Om du bor i Sydkorea och redan har registrerat dig för YouTube Premium fortsätter du ha åtkomst till alla Premium-förmåner utan extra kostnad. I Premium-förmånerna ingår en annonsfri upplevelse, uppspelning i bakgrunden och nedladdning av miljontals videor på YouTube samt åtkomst till YouTube Music Premium.

Tänk på följande:

• Det höjda priset gäller om du avslutar ett aktuellt YouTube Premium-medlemskap och registrerar dig den 2 september 2020 eller senare.
  • Användare som har pausat sitt YouTube Premium-medlemskap fortsätter debiteras samma pris per månad när de återupptar medlemskapet.