Endringer i YouTube Premium-tilbudet i Sør-Korea

Fra og med 2. september 2020 gjør vi noen endringer i abonnementsalternativene for Premium i Sør-Korea. Du kan forvente følgende:

• YouTube Music blir en betalt abonnementstjeneste.
  • Prisen for YouTube Premium øker for nye registreringer.
  • Eksisterende YouTube Premium-abonnenter beholder tilgangen til YouTube Premium, som inkluderer tilgang til YouTube Music Premium, til nåværende pris.

Du kan lese mer om hver av disse endringene nedenfor.

Endringer i YouTube Music

Vi ser frem til å kunne tilby den betalte abonnementstjenesten vår for musikk, YouTube Music Premium, i Sør-Korea. Med YouTube Music Premium får du en rekke fordeler i YouTube Music-appen, blant annet annonsefri lytting, avspilling i bakgrunnen og muligheten til å laste ned musikk for lytting uten nett. Følg disse trinnene for å registrere deg for et YouTube Music Premium-abonnement.

Lanseringen av YouTube Music Premium innebærer noen endringer for folk som bruker YouTube Music. Hvis du vil strømme musikk i YouTube Music-appen eller på music.youtube.com, må du kjøpe YouTube Music Premium. Du kan fortsatt spille av lokale filer på Android-enheter, og du kan fortsatt strømme musikk med annonser i YouTube-appen eller på youtube.com.

For å lagre og eksportere YouTube Music-dataene dine, for eksempel sanger og artister du abonnerer på, kan du bruke Google Takeout.

Merk: YouTube Music med annonser er bare tilgjengelig i Sør-Korea hvis innholdet strømmes via Google Home eller Nest-enheter uten skjerm.

Endringer i YouTube Premium

2. september 2020 øker prisen på YouTube Premium for nye brukere i Sør-Korea. Hvis du registrerer deg for YouTube Premium 2. september 2020 eller senere, gjelder den nye prisen for deg.

Hvis du allerede er YouTube Premium-abonnent i Sør-Korea og fortsetter å ha et aktivt abonnement, beholder du tilgangen til alle Premium-fordelene uten ekstra kostnad. Premium-fordelene dine omfatter blant annet en annonsefri opplevelse, avspilling i bakgrunnen og nedlasting av millioner av videoer på YouTube – samt tilgang til YouTube Music Premium.

Et par ting du bør være oppmerksom på:

• Hvis du avslutter et nåværende YouTube Premium-abonnement og registrerer deg på nytt 2. september 2020 eller senere, gjelder prisøkningen for deg.
  • For brukere med et YouTube Premium-abonnement som er satt på pause, og som gjenopptar abonnementet, er månedsprisen den samme som før.