Muutoksia YouTube Premiumin tarjontaan Etelä-Koreassa

Teemme muutoksia Premiumin jäsenyyteen Etelä-Koreassa 2. syyskuuta 2020 alkaen. Muutosten sisältö:

• YouTube Musicista tulee maksullinen tilauspalvelu.
  • YouTube Premiumin hinta on uusille käyttäjille aiempaa korkeampi.
  • YouTube Premiumin nykyiset jäsenet voivat jatkossakin käyttää YouTube Premiumia tämänhetkisellä hinnalla.

Lue lisää näistä muutoksista alta.

Muutoksia YouTube Musiciin

Tuomme maksullisen tilauspalvelumme YouTube Music Premiumin saataville Etelä-Koreaan. YouTube Music Premiumilla saat käyttöösi monia etuja YouTube Music ‑sovelluksessa, kuten musiikin kuuntelun ilman mainoksia ja taustalla sekä mahdollisuuden ladata musiikkia offline-kuuntelua varten. Tilaa YouTube Music Premium seuraamalla näitä ohjeita.

YouTube Music Premiumin julkaisu aiheuttaa muutoksia YouTube Musicin kuuntelijoille. Jos haluat striimata musiikkia YouTube Music ‑sovelluksella tai osoitteessa music.youtube.com, sinun on tilattava YouTube Music Premium. Voit jatkossakin kuunnella Android-laitteella olevia tiedostoja ja striimata mainoksia sisältävää musiikkia YouTube-sovelluksella tai osoitteessa youtube.com.

Voit tallentaa ja eksportoida kappaleet, tilatut artistit ja muun YouTube Music ‑datan Google Takeoutilla.

Huom. Mainoksia sisältävä YouTube Music on saatavilla Etelä-Koreassa vain Google Home ‐laitteilla sekä näytöttömillä Nest-laitteilla.

Muutoksia YouTube Premiumiin

YouTube Premiumin hinta nousee uusille käyttäjille Etelä-Koreassa 2. syyskuuta 2020 alkaen. Jos liityt YouTube Premiumin käyttäjäksi 2. syyskuuta 2020 tai sen jälkeen, uusi hinta on voimassa.

Jos kuulut jo YouTube Premiumin tilaajiin Etelä-Koreassa ja pidät tilauksesi voimassa, kaikki Premiumin edut säilyvät käytössäsi entiseen hintaan. Premiumin etuja ovat mainoksettomuus, taustakuuntelu ja mahdollisuus ladata YouTube-videoita omalle laitteelle sekä pääsy YouTube Music Premiumiin.

Huomioitavaa:

• Korkeampi hinta tulee voimaan, jos peruutat YouTube Premiumin jäsenyyden ja rekisteröidyt uudelleen 2. syyskuuta 2020 tai sen jälkeen.
  • YouTube Premiumin jäsenyyden keskeyttäneille käyttäjille kuukausitilaushinta on jäsenyyden jatkamisen jälkeen sama kuin ennen keskeytystä.