Ændringer i YouTube Premium-tilbud i Sydkorea

Fra den 2. september 2020 foretager vi nogle ændringer i vores muligheder for Premium-medlemskab i Sydkorea. Her er, hvad du kan forvente:

• YouTube Music bliver en betalt abonnementstjeneste.
  • Prisen på YouTube Premium stiger for nye tilmeldinger.
  • Eksisterende YouTube Premium-medlemmer beholder deres adgang til YouTube Premium, som inkluderer adgang til YouTube Music Premium, til den nuværende pris.

Få flere oplysninger om hver af disse ændringer nedenfor.

Ændringer i YouTube Music

Vi er stolte af at kunne tilbyde YouTube Music Premium, vores betalte musikabonnementstjeneste, i Sydkorea. Med YouTube Music Premium får du en række fordele i YouTube Music-appen, bl.a. afspilning uden annoncer, afspilning i baggrunden, muligheden for at downloade musik og afspille den offline og mere. Hvis du gerne vil oprette et YouTube Music Premium-medlemskab, skal du følge vejledningen her.

Efter lanceringen af YouTube Music Premium sker der nogle ændringer for YouTube Music-lyttere. Du skal købe YouTube Music Premium, hvis du vil streame musik i YouTube Music-appen eller på music.youtube.com. Du kan stadig afspille lokale filer på Android-enheder, og du kan stadig streame musik i YouTube-appen eller youtube.com med annoncer.

Hvis du vil gemme og eksportere dine YouTube Music-data, som f.eks. sange, kunstnere, du abonnerer på, og andre data, kan du bruge tjenesten Google Takeout.

Bemærk! YouTube Music med annoncer er kun tilgængeligt i Sydkorea, når der streames på Google Home og skærmløse Nest-enheder.

Ændringer i YouTube Premium

Den 2. september 2020 stiger prisen på YouTube Premium for nye brugere i Sydkorea. Hvis du tilmelder dig YouTube Premium den 2. september 2020 eller derefter, skal du betale den nye pris.

Hvis du er nuværende YouTube Premium-medlem i Sydkorea, og dit medlemskab forbliver aktivt, vil du fortsat have adgang til alle dine Premium-fordele uden yderligere omkostninger. Dine Premium-fordele omfatter en brugeroplevelse uden annoncer, med afspilning i baggrunden og med mulighed for downloads blandt millioner af videoer på YouTube samt adgang til YouTube Music Premium.

Her er et par ting, du skal være opmærksom på:

• Den forhøjede pris gør sig gældende, hvis du opsiger et igangværende YouTube Premium-medlemskab og tilmelder dig den 2. september 2020 eller derefter.
  • For brugere med et YouTube Premium-medlemskab på pause debiteres den månedlige medlemsbetaling til samme pris som før pausen, når medlemskabet genoptages.