Canvis en el servei de YouTube Premium a Corea del Sud

A partir del 2 de setembre de 2020, farem alguns canvis en les opcions de subscripció a Premium a Corea del Sud. A continuació t'expliquem el que pots esperar:

• YouTube Music esdevindrà un servei de subscripció de pagament.
  • El preu de YouTube Premium augmentarà per als registres nous.
  • Els membres actuals de YouTube Premium mantindran l'accés a aquest servei, que inclou els avantatges de YouTube Music Premium, al preu actual.

Obtén més informació sobre cadascun d'aquests canvis a continuació.

Canvis a YouTube Music

Ens complau oferir YouTube Music Premium, el nostre servei de subscripció musical de pagament, a Corea del Sud. Amb YouTube Music Premium, obtens molts avantatges a l'aplicació YouTube Music, com ara la reproducció en segon pla i sense anuncis, la possibilitat de baixar música per escoltar-la sense connexió i molt més. Per subscriure't a YouTube Music Premium, segueix els passos que s'indiquen en aquest enllaç.

Amb el llançament de YouTube Music Premium, hi haurà alguns canvis per als oients de YouTube Music. Si vols reproduir música en línia a l'aplicació YouTube Music o a music.youtube.com, hauràs de comprar YouTube Music Premium. Encara podràs reproduir fitxers locals en dispositius Android i reproduir música en línia amb anuncis a l'aplicació YouTube o a youtube.com.

Per desar i exportar la informació de YouTube Music, com ara les cançons, els artistes a què estàs subscrit i altres dades, pots utilitzar el servei de Google Takeout.

Nota: YouTube Music amb anuncis està disponible a Corea del Sud només quan es reprodueix en línia en dispositius Nest sense pantalla i Google Home.

Canvis a YouTube Premium

El 2 de setembre de 2020, el preu de YouTube Premium augmentarà per als usuaris nous de Corea del Sud. Si et subscrius a YouTube Premium a partir del 2 de setembre de 2020, se t'aplicarà el preu nou.

Si actualment ets membre de YouTube Premium a Corea del Sud i mantens la subscripció activa, continuaràs tenint accés a tots els avantatges de Premium sense cap cost addicional. Els avantatges de Premium inclouen una experiència sense anuncis, reproducció en segon pla i baixades d'entre els milions de vídeos que hi ha a YouTube, així com accés a YouTube Music Premium.

Tingues en compte el següent:

• L'augment del preu s'aplicarà si cancel·les una subscripció actual a YouTube Premium i tornes a registrar-te a partir del 2 de setembre de 2020.
  • Si ets un usuari amb una subscripció a YouTube Premium en pausa, quan reprenguis la teva subscripció mensual se't cobrarà el mateix preu que abans de posar-la en pausa.