Bekreft identiteten din med gyldig legitimasjon

Hvis du velger å bekrefte identiteten din med legitimasjon, må den oppfylle følgende kriterier:
  • Den må være gyldig.
  • Den kan ikke være utløpt.
  • Fødselsdatoen på legitimasjonen må samsvare med fødselsdatoen som er oppført i Google-kontoen din.
  • Du må ha sjekket landet/området ditt i listen nedenfor for å se om informasjonen på legitimasjonen må dekkes til og holdes privat.

Nedenfor ser du en liste over gyldig legitimasjon og eventuelle krav for hvert land/område:

• nasjonalt ID-kort
  • pass