Je identiteit verifiëren met een geldige ID

In het volgende Helpcentrum-artikel wordt een update besproken die voor een beperkt aantal creators zichtbaar is. We testen aanvullende deelnamecriteria voor bepaalde functies om misbruik te verminderen. Als je deelneemt aan de test, kunnen we om extra optionele verificatie-informatie vragen als je de functies gebruikt.

Je kunt meer informatie vinden en vragen stellen in deze thread op het communityforum.

Als je je identiteit met een ID wilt verifiëren, moet je zorgen dat:

• die geldig is,
  • die actueel is,
  • de geboortedatum op je ID overeenkomt met de geboortedatum die wordt vermeld in je Google-account.
  • Privé-informatie op je ID is verborgen

Hieronder vind je een lijst met geldige ID's per land:

• Rijbewijs
  • Identiteitskaart
  • Paspoort
  • Verblijfsvergunning