Verificar la teva identitat amb un document d'identitat vàlid

• És vàlid.
  • És actual.
  • La data de naixement del document d'identitat coincideix amb la que figura al teu Compte de Google.
  • Has comprovat el teu país o la teva regió a la llista següent per verificar si has de tapar cap informació del document d'identitat i mantenir-la privada.

A continuació, s'enumeren els documents d'identitat vàlids de cada país o regió i els seus requisits:

• Permís de conduir
  • Document d'identitat
  • Passaport
  • Permís de residència