Klassiska redigeringseffekter försvinner snart

YouTube Studio är den nya plattformen för kreatörer. Därför fasas klassiska redigeringseffekter ut efter den 30 september 2020. Funktionerna användes sällan och vi tar bort dem för att förbättra upplevelsen i YouTube Studio. Du kan göra följande:
  • Återställa till original: Ta bort alla effekter och anpassa videorna med funktioner som Oskärpa och Trimma.
  • Spara som ny: Spara din redigerade video som ny. Obs! Du har fram till den 30 september 2020 på dig att använda det här alternativet.
  • Behåll klassiska effekter: Behåll alla effekter och lås videon för framtida redigeringar.