Administrer indstillinger for undertekster

Undertekster er tilgængelige på videoer, hvor ejeren har tilføjet dem, og på nogle videoer, hvor YouTube tilføjer dem automatisk. Du kan ændre standardindstillingerne for undertekster på din computer eller mobilenhed.

Indstillinger for undertekster på YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Du kan tilpasse undertekster ved at ændre deres udseende og sprog.

Aktivér eller deaktiver undertekster

1. Find den video, du vil se.
  2. Hvis undertekster er tilgængelige, vil være synligt nederst til højre på videoafspilleren.
  3. Klik på for at slå undertekster til.
  4. Klik på igen for at slå undertekster fra.

Slå undertekster til eller fra som standard

1. Klik på dit profilbillede .
  2. Klik på Indstillinger .
  3. Klik på Afspilning og ydeevne i menuen til venstre.
  4. Markér eller fjern markeringen af Vis altid tekster.
  5. Markér eller fjern markeringen af Medtag automatiske undertekster (når de er tilgængelige). Denne indstilling slår automatiske undertekster til eller fra for videoer, der ikke har undertekster tilføjet.

Juster standardstørrelse og -format for undertekster

1. Klik på Indstillinger nederst til højre på videoafspilleren.
  2. Klik på Undertekster.
  3. Klik på Muligheder.

Du kan tilpasse:

• Skrifttype, farve, gennemsigtighed og størrelse.
  • Baggrundsfarve og gennemsigtighed.
  • Vinduets farve og gennemsigtighed.
  • Tegnkantstil.
Bemærk! Disse indstillinger vil forblive dit standardformat for undertekster, indtil du ændrer dem igen eller klikker på Nulstil for at vende tilbage til det oprindelige standardformat for undertekster.

Se transskription af undertekster

For de fleste videoer med undertekster kan du se den fulde transskription af underteksterne og hoppe til bestemte steder i videoen.

1. Gå til videobeskrivelsen, og klik på Vis transskription. Når videoen vises, ruller transskriptionen med, så du altid ser de aktuelle undertekster.

2. Klik på en vilkårlig linje i teksterne for at hoppe til den tilhørende del i videoen.

Bemærk! I nogle videoer kan du søge ved at skrive specifikke søgeord i søgefeltet øverst i transskriptionen.

Indstillinger for undertekster på tv og spillekonsoller

Du kan vælge eller ændre dine indstillinger for undertekster på alle fjernsyn, spillekonsoller og medieenheder, der understøtter YouTube.

1. Sæt den video, som du afspiller, på pause.
  2. Tryk på Undertekster .
  3. Vælg det sprog, som du vil have undertekster på.
  4. Vælg Underteksttype.
  5. Vælg de indstillinger, du vil tilpasse. Du kan ændre skrifttypen, og hvordan den vises. Du kan også ændre baggrunden og vinduet, som underteksterne vises i.
Bemærk! Hvis videoen ikke har undertekster, kan du muligvis se , men muligheden kan ikke vælges. Hvis du ikke kan se , er undertekster ikke tilgængelige for videoen.