Gestionar la configuració dels subtítols

Els subtítols estan disponibles als vídeos en què el propietari els ha afegit i en alguns vídeos en què YouTube els afegeix automàticament. Pots canviar la configuració predeterminada dels subtítols a l'ordinador o al dispositiu mòbil.

Configuració de subtítols a YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Pots personalitzar els subtítols canviant-ne l'aparença i l'idioma.

Activar o desactivar els subtítols

1. Ves a la pàgina de visualització de qualsevol vídeo.
  2. Toca el reproductor de vídeo una vegada per veure les opcions i, a continuació, toca per activar els subtítols.
  3. Per desactivar els subtítols, torna a tocar .
Nota: si no veus , vol dir que els subtítols no estan disponibles per a aquest vídeo.

Canviar la mida i l'estil predeterminats dels subtítols

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca Configuració .
  3. Toca Subtítols.
  4. Toca Mida i estil dels subtítols per canviar la mida i el tipus de lletra predeterminats.

Activar o desactivar els subtítols de manera predeterminada

1. Toca la teva foto de perfil .
  2. Toca Configuració .
  3. Toca Subtítols.
  4. Toca Mostra els subtítols perquè es mostrin sempre que estiguin disponibles.

Seleccionar l'idioma dels subtítols

Per triar un altre idioma:
  1. A la part superior dreta del reproductor de vídeo, fes clic a Més .
  2. Fes clic a Subtítols.
  3. Selecciona un idioma.
Si l'idioma que vols no figura a la llista en fer clic a Subtítols:
  1. Fes clic a Tradueix automàticament.
  2. Selecciona un idioma.

Mostrar la transcripció dels subtítols

Als vídeos amb subtítols, pots veure la transcripció completa dels subtítols i anar a parts concretes del vídeo.

1. Ves a la descripció del vídeo i toca Mostra la transcripció. A mesura que miris el vídeo, la transcripció es desplaçarà per mostrar-te el text del subtítol actual.

2. Toca qualsevol línia de text dels subtítols per anar a la part corresponent del vídeo.

Nota: alguns vídeos et permetran cercar paraules clau concretes; per fer-ho, escriu-les a la barra de cerca que hi ha a la part superior de la transcripció.

Configuració dels subtítols al televisor o en videoconsoles

Pots seleccionar o canviar la configuració dels subtítols en qualsevol televisor, videoconsola o dispositiu multimèdia compatible amb YouTube.

1. Posa en pausa el vídeo que estàs reproduint.
  2. Toca Subtítols .
  3. Selecciona l'idioma en què vols els subtítols.
  4. Selecciona Estil dels subtítols.
  5. Selecciona la configuració que vols personalitzar. Pots canviar la font i l'aparença. També pots canviar el fons i la finestra en què es mostren els subtítols.
Nota: si el vídeo no ofereix subtítols, veuràs el botó , però no es podrà seleccionar. Si no veus el botó , vol dir que no hi ha subtítols disponibles per al vídeo.