The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Last ned kjøpte filmer og TV-serier

Filmer og TV-serier som er kjøpt på YouTube, kan nå spilles av uten nett med YouTube-appen. Når du kjøper eller leier innholdet du er interessert i, kan det lastes ned på en iOS- eller Android-enhet, og du kan se det når som helst. Du trenger ikke å koble enheten din til internett for å se innholdet.

For å laste ned kjøpet må du være logget på YouTube-appen med den samme Google-kontoen du brukte da du kjøpte innholdet.

Du trenger ikke å abonnere på YouTube Premium for å laste ned en film eller episode du har kjøpt. Denne funksjonen er tilgjengelig for alle brukere med støttede enheter som kjører iOS 11 eller nyere og Android 16.23 eller nyere.

Slik laster du ned filmer og episoder av TV-serier

Du kan laste ned kjøpte filmer og episoder på opptil fem enheter.

Filmer og episoder du har leid, kan bare lastes ned på én enhet om gangen. Hvis du vil laste ned en video du har leid, på en annen enhet, må du først fjerne den fra enheten den ble lastet ned på. Deretter kan du laste den ned på den andre enheten.

Merk: Den samme filmen eller episoden kan ikke lastes ned i YouTube-appen og Google Play Film og TV-appen samtidig på samme enhet. Du må fjerne den fra den ene appen for å kunne laste den ned i den andre. Nedenfor kan du finne ut hvordan du fjerner en nedlasting på YouTube. Du finner mer informasjon om hvordan du fjerner en nedlasting i Google Play Film og TV-appen, i denne artikkelen.

Følg denne veiledningen for å laste ned innhold du har leid eller kjøpt, for avspilling uten nett:

1. Kjøp eller lei filmen eller episodene du vil se, på en datamaskin, mobilenhet eller smart-TV.
  2. Logg på YouTube-appen fra en iOS- eller Android-enhet med den samme kontoen du brukte da du leide eller kjøpte innholdet.
  3. Trykk på profilbildet ditt .
  4. Trykk på Film- og TV-kjøp. Da skal du kunne se filmene og episodene du har kjøpt eller leid.
  5. Trykk på filmen eller episoden du vil laste ned for avspilling uten nett.
  6. Trykk på Last ned .
  7. Velg ønsket videokvalitet. Muligheten til å velge videokvalitet avhenger av kvaliteten på innholdet du har kjøpt, og kvaliteten som støttes av enheten du laster det ned på. UHD-kvalitet kan ikke lastes ned.
  8. Noen av utgivelsene har alternative lydspor tilgjengelig på flere språk. Velg ønsket lydspor for filmen eller episoden. Merk: Alle de tilgjengelige undertekstene for en gitt film eller episode er også tilgjengelige ved avspilling uten nett.
  9. «Lastet ned»-ikonet vises under videospilleren når nedlastingen er fullført.

Hvis du vil laste ned flere episoder av en serie, gjentar du disse trinnene for hver episode.

På enkelte mobilenheter kan videoer og spillelister bare lastes ned når du er koblet til et wifi-nettverk. Slik laster du ned videoer via et mobilnettverk:

1. Trykk på profilbildet ditt.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Slå av Last ned bare via Wi-Fi under «Bakgrunnsavspilling og nedlastinger».

Slik finner du nedlastede filmer og episoder

Du finner filmene og episodene du har lastet ned i YouTube-appen, ved å trykke på profilbildet ditt  og deretter på Nedlastinger
For innhold du har leid: Filmen eller episoden er tilgjengelig i hele leieperioden. Når du har leid en film eller episode, må du begynne å se på den innen 30 dager. Når du først har begynt avspillingen, kan du se innholdet så mange ganger du vil frem til leieperioden utløper. Leieperioden er som regel 48 timer, men dette skal være spesifisert på den siste siden i betalingsprosessen. Se reglene våre for bruk hvis du vil ha mer informasjon.

Slik fjerner du filmer og episoder fra nedlastingene

Slik fjerner du en film eller episode fra nedlastingene dine:
  1. Trykk på profilbildet ditt  i YouTube-appen.
  2. Trykk på Nedlastinger .
  3. Finn den nedlastede filmen eller episoden du vil fjerne.
  4. Trykk på menyen '' ved siden av filmen eller episoden.
  5. Trykk på Slett fra nedlastinger.