Laai gekoopte flieks en TV-programme af

Die YouTube-app kan nou gebruik word om aankope van flieks en TV-programme vanlyn op YouTube te kyk. Sodra jy die inhoud waarin jy belangstel koop of huur, kan dit op ’n iOS- of Android-toestel afgelaai word en enige tyd gekyk word. Jou toestel hoef nie aan die internet gekoppel te wees as jy jou inhoud wil kyk nie.

Om jou aankoop af te laai, moet jy by jou YouTube-app aangemeld wees met dieselfde Google-rekening as wat jy gebruik het om die aankoop te doen.

Jy hoef nie ’n YouTube Premium-intekenaar te wees om ’n gekoopte fliek of TV-programepisode af te laai nie. Hierdie kenmerk is beskikbaar vir alle gebruikers op gesteunde toestelle wat iOS 11 of hoër en Android 16.23 of hoër gebruik.

Hoe om flieks en TV-programepisodes af te laai

Jy kan gekoopte flieks en TV-programepisodes op tot vyf toestelle aflaai.

Gehuurde flieks en TV-programepisodes kan net op een toestel op ’n slag afgelaai word. Om ’n gehuurde video op ’n ander toestel af te laai, moet jy dit van die eerste toestel verwyder en dit dan weer op die verlangde toestel aflaai.

Let wel: Jy kan nie ’n fliek of TV-programepisode op dieselfde tyd op dieselfde toestel op sowel die YouTube-app as die Google Play Flieks en TV-app aflaai nie. Jy sal dit eers van een moet verwyder as jy dit op die ander een wil aflaai. Jy kan hier onder lees hoe jy ’n aflaai op YouTube kan verwyder. Jy kan in hierdie artikel meer inligting vind oor hoe om dit in die Google Play Flieks en TV-app te doen.

Volg hierdie stappe om ’n huuritem of aankoop af te laai om vanlyn te kyk:

1. Koop of huur die fliek of TV-programepisodes wat jy wil hê op ’n rekenaar of mobiele toestel, of op ’n slim-TV.
  2. Meld op ’n iOS- of Android-toestel by die YouTube-app aan met dieselfde rekening wat jy gebruik het om die inhoud te huur of te koop.
  3. Tik op jou profielfoto .
  4. Tik op Jou flieks en TV. Jy behoort die flieks en TV-programepisodes wat jy gekoop of gehuur het, te sien.
  5. Tik op die fliek of TV-episode wat jy wil aflaai om vanlyn te kyk.
  6. Tik op Laai af .
  7. Kies ’n videogehalte. Verskillende videogehalte sal beskikbaar wees na gelang van jou aankoopgehalte en die gehalte wat gesteun word deur die toestel wat jy gebruik om af te laai. UHD is nie beskikbaar om afgelaai te word nie.
  8. Sommige titels het veelvuldige tale beskikbaar vir die oudiosnit. Kies die voorkeuroudiosnit vir die fliek of TV-programepisode. Let wel: Alle onderskrifte wat vir die spesifieke fliek of TV-programepisode beskikbaar is, sal beskikbaar wees om vanlyn te kyk.
  9. Die "Afgelaai"-ikoon  sal onder die videospeler verskyn wanneer die aflaai afgehandel is.

As jy verskeie episodes van ’n program wil aflaai, moet jy die stappe vir elke episode herhaal.

Op sekere mobiele toestelle kan video's en snitlyste net afgelaai word wanneer die toestel aan ’n wi-fi-netwerk gekoppel is. Om video's oor ’n selnetwerk af te laai:

1. Tik op jou profielfoto.
  2. Tik op Instellings.
  3. Skakel Laai slegs oor wi-fi af onder "Agtergrond en Aflaaie" af.

Hoe om toegang te kry tot afgelaaide flieks en TV-programepisodes

Jy kan in die YouTube-app toegang tot jou afgelaaide flieks en TV-programepisodes kry deur te tik op jou profielfoto , en dan op Aflaaie
Vir huuritems: Jou fliek of TV-programepisodes sal tydens die huurtydperk beskikbaar wees. Nadat jy ’n fliek of TV-programepisode gehuur het, het jy 30 dae om dit te begin kyk. Sodra jy die fliek begin het, kan jy dit ’n onbeperkte aantal keer kyk totdat jou huurtydperk eindig. Huurtydperke is gewoonlik 48 uur, maar die finale betaalpuntbladsy vir ’n huuritem sal die duur van jou huurtydperk aandui. Lees ons Gebruiksreëls vir meer inligting.

Hoe om flieks en TV-programepisodes uit aflaaie te verwyder

Om ’n fliek of TV-programepisode uit jou aflaaie te verwyder:
  1. Tik op jou profielfoto  in die YouTube-app.
  2. Tik op Aflaaie .
  3. Soek die afgelaaide fliek of TV-episode wat jy wil verwyder.
  4. Tik op Kieslys '' langs die fliek of TV-programepisode.
  5. Tik op Vee van aflaaie uit.