Vereisten voor Box

Controleer voordat u de migratie vanuit Box instelt of u aan de volgende vereisten voldoet.

Voordat u begint

Zorg dat u het volgende doet:

1. Voldoe aan de vereisten voor Google Workspace Migrate.
  2. Volg de stappen voor het Installeren en instellen van Google Workspace Migrate.
  3. Voldoe aan de vereisten voor Box (hieronder).

Vereisten voor Box

• Ondersteunde versies: Box Enterprise
  • Box-beheerdersaccount: volledige toegang tot en controle over rechten voor de hele box.com-omgeving.
  • Rechten: De mogelijkheid om de Google Workspace Migrate Platform API toegangsrechten te geven voor het box.com-beheerdersaccount.

Volgende

Ondersteunde en niet-ondersteunde functies voor Box

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.