Een instellingentemplate instellen of selecteren

U gebruikt een instellingentemplate om te bepalen welke typen content moeten worden gemigreerd en hoe de gegevens worden weergegeven na een migratie. Je kunt een standaardtemplate voor instellingen gebruiken of je eigen template aanpassen.

We raden je af de instellingentemplate te wijzigen terwijl je een bridge uitvoert. Als u dit doet, worden de parameters van de migratie gewijzigd en kan dit inconsistent gedrag veroorzaken.

Over instellingentemplates

In een standaard instellingentemplate selecteert u de meestgebruikte migratieopties voor uw gegevensbron.Kies de instellingentemplate die overeenkomt met uw verbindings- en migratiedoel:

• Migreren naar gedeelde Drives
  • Overzetten naar Mijn Drive

Opmerking: U kunt in één bridge migreren naar de Mijn Drive van gebruikers of gedeelde Drives, maar niet naar beide.

U kunt ook uw eigen template maken door een standaardtemplate aan te passen. Met een aangepaste template kunt u instellen welke gegevens u migreert en hoe deze worden weergegeven in uw doeldomein.

Een standaard instellingentemplate selecteren of aanpassen

1. Klik in het Google Workspace Migrate-platform op Settings templates (Instellingentemplates). U moet mogelijk eerst op Menu  klikken.
  2. Plaats de muisaanwijzer op de instellingentemplate en klik op Template .
  3. Bekijk de standaard instellingentemplate en kies een optie:
    • Als u de instellingen niet heeft gewijzigd, klikt u op Cancel (Annuleren).
    • Als u de instellingen heeft gewijzigd, klikt u op Create new template (Nieuwe template maken). Vul een naam in en klik op Create (Maken).

Een aangepaste instellingentemplate verwijderen

U kunt standaardtemplates en templates die aan een bestaande brug zijn gekoppeld niet verwijderen.

1. Klik op Settings templates (Instellingentemplates). U moet mogelijk eerst op Menu  klikken.
  2. Vink het vakje aan onder Custom (Aangepast), naast de template:
  3. Klik op Delete (Verwijderen) and thenDelete (Verwijderen).

Gerelateerd onderwerp

Over opties voor de instellingentemplate voor fileshares

Volgende stap

Een brug maken en uitvoeren

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.