Gegevens toewijzen met fileshares

Wijs uw filesharegegevens toe aan uw nieuwe Google Workspace-account om uw migratiefasen te maken. U heeft het volgende nodig:

• Een toewijzing: Wijst de content toe die in elke fase wordt gemigreerd. De content die is opgegeven in een toewijzing wordt geverifieerd door Google Workspace Migrate.

• Een identiteitstoewijzing: Hiermee wordt een identiteit (bijvoorbeeld een gebruiker of een agendafaciliteit) toegewezen van het brondomein aan het doeldomein.

U heeft ook een instellingentemplate nodig. Een instellingentemplate bepaalt welke typen content moeten worden gemigreerd en hoe de gegevens worden weergegeven na een migratie. In een latere stap gebruikt u de instellingentemplate.

Volgende stap

Een toewijzing maken en beheren