Gör dig redo att sända live

När du har migrerat alla faser är du nästan redo att börja använda det nya Google Workspace-kontot. Innan du slutför migreringen till Google Workspace måste du migrera allt innehåll som har lagts till eller ändrats. Du kan överföra det nya innehållet genom att köra en deltamigrering.

Vad är en deltamigrering?

En deltamigrering körs efter huvudmigreringen, precis innan du är redo att gå över till Google Workspace. Den identifierar nytt eller ändrat innehåll och migrerar innehållet till målkontot.

Det är effektivare att köra en deltamigrering på en befintlig brygga än att skapa en ny brygga. En ny brygga kan skapa en betydande belastning på mål-API:er och kan leda till en långsammare migrering.

En deltamigrering är inte samma sak som att försöka igen. Om du misslyckas görs ett nytt försök att migrera objekt som inte migrerades vid en tidigare körning men Google Workspace Migrate söker inte efter uppdateringar av källdata. Deltamigreringar omfattar ett steg för att försöka göra om misslyckade transaktioner, så om du kör ett delta behöver du inte försöka igen med fel.

Mer information finns i Försök att köra transaktioner som misslyckats igen.

Köra en deltabrygga

Kontrollera att du använder samma brygga för migrering av data.

1. Klicka på Bridges (Bryggor) på Google Workspace Migrate-plattformen. Du kan behöva klicka på menyn först.
  2. Klicka på Run (Kör) på en brygga som du redan har kört eller delvis kör följt av Run delta (Kör delta).

Nästa steg

Rensningssteg

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.