Rensningssteg

När du har slutfört migreringen rensar du Google Workspace Migrate-konfigurationen genom att avinstallera verktyget och dess komponenter.

Innan du avinstallerar Google Workspace Migrate ska du fundera på hur länge du vill behålla migreringsdata som lagras i MySQL och CouchDB. Du kan behöva behålla data i enlighet med en organisationspolicy eller lokala föreskrifter.

Om du tar bort migreringsdata tas all information bort permanent och kan inte återställas.

Så här avinstallerar du Google Workspace Migrate:

1. Avinstallera programvaran på Google Workspace Migrate på plattformen, databaser (MySQL och CouchDB) och alla noder.
  2. Ta bort all data från Microsoft Windows-instanser som programvaran kördes på säkert sätt.
  3. Avveckla Windows-instanserna.

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.