Vereisten voor fileshares

Controleer voordat u de migratie instelt vanuit fileshares of u aan de volgende vereisten voldoet.

Voordat u begint

Zorg dat u het volgende doet:

1. Voldoe aan de Google Workspace Migrate-vereisten.
  2. Volg de stappen om Google Workspace Migrate te installeren en in te stellen.
  3. Voldoe aan de vereisten voor fileshares (hieronder).

Vereisten voor fileshares

• Een Windows-toegankelijke fileshare (bijvoorbeeld SMB of NFS).
  • Een gebruikersaccount met volledige controlerechten voor de volledige fileshare.
  • Een UNC-pad naar de fileshare.

Volgende

Ondersteunde functies voor fileshares

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.