SharePoint-krav

Om du migrerar från OneDrive for Business följer du instruktionerna för SharePoint om inget annat anges.

Innan du konfigurerar migreringen från Microsoft SharePoint ska följande krav vara uppfyllda.

Innan du börjar

Kontrollera följande:

1. Google Workspace Migrate-kraven är uppfyllda.
  2. Slutför stegen för att installera och konfigurera Google Workspace Migrate.
  3. Kraven för SharePoint (nedan) är uppfyllda.

SharePoint-krav

• Versioner som stöds – SharePoint 2010, 2013, 2016 och SharePoint Online.
  • Version som inte stöds – SharePoint 2007.
  • Administratörsåtkomst – fullständig åtkomst och kontroll över all data som ska migreras.

Nästa

Funktioner som stöds och inte stöds för SharePoint

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.