Stappen voor opschonen

Nadat u de migratie heeft voltooid, ruimt u de installatie van Google Workspace Migrate op door de tool en de bijbehorende componenten te verwijderen.

Bedenk voordat u Google Workspace Migrate verwijdert hoelang u de migratiegegevens die zijn opgeslagen in MySQL en CouchDB wilt bewaren. U moet de gegevens mogelijk bewaren in overeenstemming met een organisatiebeleid of lokale regelgeving.

Als u migratiegegevens verwijdert, worden alle gegevens definitief verwijderd en kunnen deze niet worden hersteld.

Ga als volgt te werk om Google Workspace Migrate te verwijderen:

1. Verwijder de Google Workspace Migrate-software op het platform, de databases (SQL en CouchDB) en alle nodes.
  2. U moet alle gegevens veilig verwijderen uit de Microsoft Windows-instanties waarop de software is uitgevoerd.
  3. Stel de Windows-instanties buiten gebruik.

Google, Google Workspace en de gerelateerde merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Alle andere bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken van de bedrijven waarmee ze in verband worden gebracht.