Tillgång till ett gammalt faktureringskonto

Om du har ett faktureringskonto för återförsäljare som inte längre används, till exempel ett faktureringskonto som du har överfört till kreditkortsbetalning, kan du fortfarande komma åt kontot på Channel Services-konsolen. Där kan du ladda ned gamla fakturor, få kvitton och så vidare.

Så här hittar du stängda eller avstängda konton:

1. Logga in på Partner Sales Console.
  2.  Öppna sidan Fakturering.
  3. Sortera listan med konton genom att klicka på kolumnrubrikerna för att sortera efter produkt, status eller datum då det skapades.