Få åtkomst till kundens administratörskonsol

Du kan få åtkomst till kunders Google Administratörskonsol, såvida de inte inaktiverar funktionen. Därifrån kan du utföra många administratörsuppgifter, bland annat ändra lösenord.

Öppna en kunds administratörskonsol

1. Logga in på återförsäljarkonsolen.
  2. Klicka på kundens namn på sidan Kund.
  3. Klicka på Öppna administratörskonsolen under Snabblänkar till administratörskonsolen.

Det finns begränsningar för vad du kan göra på kundens administratörskonsol. Du kan till exempel inte se alternativet för att aktivera eller inaktivera återförsäljaråtkomst. Läs mer i Återförsäljarbegränsningar på en kunds administratörskonsol.

Om åtkomstbegränsningar

Kunder kan begränsa din åtkomst även om du enligt avtal ska tillhandahålla fullständig support. Därför är det viktigt att du och dina kunder är överens om en policy för din åtkomst till deras administratörskonsoler.

Läs mer om hur kunder kan begränsa din åtkomst i Ändra en återförsäljares åtkomst till ditt konto.