Android Management Experience setup guide

Functies van Android Enterprise uitproberen

Android Management Experience accepteert geen nieuwe bedrijfsregistraties meer. Bekijk de nieuwe Android Enterprise-demo als je Android Enterprise wilt uitproberen.

Android Management Experience wordt in mei 2022 beëindigd. Eerder geregistreerde bedrijven kunnen apparaten blijven instellen en beheren totdat Android Management Experience wordt beëindigd.

Wat is Android Management Experience?

Met Android Management Experience kun je de zakelijke functies van Android uitproberen zonder dat je een zakelijke mobiliteitsbeheerprovider (Enterprise Mobility Management, EMM) nodig hebt. Zo kun je Android in je bedrijf uitproberen zonder dat je alle apparaten in je organisatie hoeft in te schrijven bij een EMM.

Voor wie?

• Mensen die beslissingen nemen over het IT-beheer van de organisatie en die de zakelijke functies van Android willen uitproberen.
  • Ontwikkelaars die hun Android-apps moeten testen in een werkprofiel.

Wat zijn de vereisten?

• Een browser op een computer of Android-apparaat.
  • Een Google-account om het zakelijke account mee in te stellen. Dit account mag niet zijn gebruikt om een Managed Google Play-account te maken bij een EMM.
  • Versleutelde apparaten met Android 5.1 en later. Apparaten met Android 6.0 Marshmallow en later zijn automatisch versleuteld.