De locatie in uw werkprofiel in- of uitschakelen

Alleen voor apparaten met Android 7.0 Nougat en hoger

Als uw werk-apps locatiegegevens verzamelen, kan uw beheerder wellicht uw locatie zien. U kunt locatieservices uitschakelen voor werk-apps, maar ze nog wel ingeschakeld laten voor uw persoonlijke apps.

Instructies

Sommige informatie is mogelijk niet van toepassing op alle apparaten.

1. Ga op uw apparaat naar Instellingen en dan Beveiliging en locatie en dan Locatie en dan Geavanceerd.
  2. Tik op de schakelaar Locatie voor werkprofiel om deze op Aan of Uit te zetten.

De locatieservices in uw werkprofiel zijn hetzelfde ingesteld als de locatieservices op uw apparaat. Als u de locatieservices op uw apparaat uitschakelt, wordt de locatie ook automatisch uitgeschakeld in uw werkprofiel. Als u de locatieservices op uw apparaat weer inschakelt, onthoudt het apparaat de vorige locatie-instellingen van uw werkprofiel.