Ik heb een conflicterend account

Als je het domein van je organisatie (@mijnbedrijf.com) hebt gebruikt om een persoonlijk Google-account te maken en je organisatie het domein nu wil gebruiken voor een beheerd Google-account, dan levert dit conflicterende accounts op. Dit komt doordat je hetzelfde adres hebt voor je persoonlijke Google-account en het nieuwe beheerde Google-account van je organisatie.

Een probleem met een conflicterend account oplossen

De volgende keer dat je inlogt op je persoonlijke Google-account (het oorspronkelijke account, niet het account dat je organisatie voor je heeft gemaakt), wordt je gevraagd het probleem met het conflicterende account op te lossen. Tijdens het oplossen van het conflict blijven je gegevens beveiligd en toegankelijk.

Kom meer te weten over de verschillende typen Google-accounts.