Kontakta EMM-leverantören för support

Om du behöver hjälp med att felsöka ett problem med implementeringen av Android ska du kontakta EMM-leverantören (Enterprise Mobility Management) eller Android Enterprise-partnern. EMM-leverantören kan eskalera ärenden till Google vid behov.

Hjälpa EMM-leverantören att felsöka ett problem

När du kontaktar EMM-leverantören eller Android Enterprise-partnern rekommenderar vi att du skickar en rapport med följande information för att underlätta felsökningen av problemet:

• Detaljerade stegvisa anvisningar om hur problemet kan återskapas
  • Observerat beteende
  • Förväntat beteende
  • Hur ofta problemet uppstår
  • Tillverkare och modell av den berörda enheten

Vi rekommenderar också att du bifogar en felrapport från en berörd enhet (om tillämpligt):

1. Återskapa problemet på en enhet
  2. Notera datum och tid för beteendet
  3. Sammanställ en felrapport från enheten
Om problemet är relaterat till att installera eller uppdatera appar bör du samla in en mer detaljerad felrapport med förbättrad loggning.