To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De Google Assistent op een Nest Wifi-punt uitschakelen

Nest Wifi-punten hebben een ingebouwde speaker met de Google Assistent, zodat je met je stem muziek kunt afspelen, je wifi-netwerk kunt beheren, antwoorden kunt krijgen, je verbonden apparaten kunt bedienen en meer.

Je kunt het speakervolume en de helderheid van de lampjes op een Nest Wifi-punt aanpassen via de apparaatinstellingen. Dit is een goede optie als je het volume en de helderheid van het punt voor je huis wilt aanpassen, maar toch de Assistent wilt gebruiken.

Het volume en de helderheid van een Nest Wifi-punt aanpassen

Het volume aanpassen

Het volume hoger zetten

Tik op de rechterkant van het Nest Wifi-punt.

Met 10 tikken wordt het volume op het maximale niveau gezet.

Opmerking: Hiermee wordt alleen het volume van media en de Google Assistent aangepast. Bij volumeniveau 0 wordt het geluid van alle media uitgezet, maar spreekt de Google Assistent nog wel op minimaal niveau. Het volume van wekkers en timers wordt hiermee niet aangepast.

Nest Wifi point volume up
Het volume lager zetten

Tik aan de linkerkant van het Nest Wifi-punt.

Met 10 tikken wordt alle audio uitgezet, behalve de Google Assistent.

Opmerking: Hiermee wordt alleen het volume van media en de Google Assistent aangepast. Bij volumeniveau 0 wordt het geluid van alle media uitgezet, maar spreekt de Google Assistent nog wel op minimaal niveau. Hiermee wordt het volume van wekkers en timers niet aangepast.

Nest Wifi point volume down

De helderheid van het lampje wijzigen

1. Open de Google Home-app .
  2. Tik op Favorieten of Apparaten
  3. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  4. Tik op Instellingen  en dan Lampen.
  5. Kies onder Helderheid statuslampje een helderheidsniveau of zet dit uit.

De Google Assistent op een Nest Wifi-punt uitzetten

Je kunt de Google Assistent op elk gewenst moment uitschakelen aan de hand van de onderstaande instructies.

De microfoon uitzetten

Als je de microfoon uitschakelt, kan het Nest Wifi-punt niet meer luisteren naar of reageren op je vragen. Je kunt het punt blijven gebruiken als speaker via cast of bluetooth.

1. Gebruik de schakelaar op de achterkant van je Nest Wifi-punt, naast het netsnoer, om de microfoon uit te zetten.
  2. Je weet dat de microfoon uitstaat als de aan/uit-schakelaar oranje wordt.

Nest Wifi point mic on-off

Het lampje voor dempen uitzetten op het Nest Wifi-punt

Als de microfoon van het Nest Wifi-punt uitstaat, brandt er een oranje lampje op de onderkant van het apparaat. Je kunt dit oranje lampje uitzetten via de apparaatinstellingen.

1. Open de Google Home-app .
  2. Houd je vinger op de tegel van je apparaat.
  3. Tik rechtsboven op Instellingen  en dan Lampen.
  4. Zet Lampje uitzetten bij dempen aan.

Meer informatie over gegevensbeveiliging en privacy op onze apparaten voor het connected home die met de Google Assistent werken.