To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Angiv foretrukne aktiviteter for at forbedre Wi-Fi-ydeevnen

Med Google Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- og Google Wifi-enheder kan du få dit netværk til at fokusere sin båndbredde på de aktiviteter, der kræver en hurtigere internetforbindelse, f.eks. videomøder. Dette hjælper med at prioritere de pågældende aktiviteter frem for andre aktiviteter på dit hjemmenetværk.

Denne indstilling er som standard aktiveret, men den anvendes ikke, medmindre en af dine enheder udfører en af dine foretrukne aktiviteter.

Se, hvordan du føjer dit Google Wifi-netværk til Google Home-appen

Aktivér eller deaktiver foretrukne aktiviteter

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Wi-Fi og derefter Netværksindstillinger og derefter Foretrukne aktiviteter.
  3. Markér de aktivitetstyper, som dit netværk skal prioritere.

Foretrukne aktiviteter forbliver prioriteret for dit netværk, indtil du deaktiverer dem. Hvis du også konfigurerer en prioriteret enhed, reserveres 70 % af din båndbredde til den pågældende enhed. Dette kan gøre dine andre enheder og foretrukne aktiviteter langsommere, hvis der ikke er tilstrækkelig båndbredde fra din internetudbyder til andre enheder.

Foretrukne aktiviteter

Videomøder

Du kan indstille videomøder som en foretrukken aktivitet, så du kan kommunikere med andre i højere lyd- og videokvalitet med færre afbrydelser, når du er i et møde. Valg af videomøder som foretrukken aktivitet understøttes for møder i Google Meet, Zoom, Microsoft Teams, Slack, GoToMeeting og Webex.