To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

PPPoE-ongelmia Google Nest Wifin tai Google Wifin käyttöönoton aikana

Jos yhteys edellyttää PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet) ‑todennusta, joissain harvoissa tapauksissa todennusprosessin aikana voi esiintyä virhe. Tämä saattaa johtaa siihen, että näet Google Home ‑sovelluksessa Virhe yhdistettäessä WANiin ‑virheilmoituksen ja sen jälkeen PPPoE-kirjautumisnäytön.

Jos näin käy käyttöönoton aikana, tee näin:

1. Varmista, että lisäät PPPoE-käyttäjätunnuksesi ja ‑salasanasi. Tämä on todennäköisesti eri kuin aiempia Wi-Fi-verkkoja varten luomasi salasana ja saattaa myös olla eri kuin käyttäjätunnus ja salasana, joiden avulla ylläpidät internetpalveluntarjoajasi tiliä.
  2. Irrota modeemi virtalähteestä.
  3. Odota 30 sekuntia ja liitä modeemi takaisin virtalähteeseen.
  4. Odota noin 3 minuuttia, että modeemin verkkoyhteys on muodostettu uudelleen.
  5. Kokeile tehdä käyttöönotto uudelleen. Lisää pyydettäessä PPPoE-käyttäjätunnus ja ‑salasana PPPoE-kirjautumisnäytössä.
  6. Jos näet edelleenkin Virhe yhdistettäessä WANiin ‑virheilmoituksen ja sitä seuraavan PPPoE-kirjautumisnäytön, ota yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi.