To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Opprett og slett grupper med Familie-Wi-Fi

Med Familie-wifi-grupper i Google Home-appen kan du bruke foreldrekontroll til å følge med på hvor mye tid barna bruker foran skjermen, og bli kvitt distraksjoner på nettet. Når du har konfigurert Familie-Wi-Fi-grupper, kan du

• sette internett på pause for en gruppe enheter med ett enkelt trykk
  • stille inn pauser i forkant av vanlige rutiner som sengetid eller leksetid uten distraksjoner
  • automatisk blokkere millioner av nettsteder med voksent innhold på enhetene du angir

Merk: Familie-wifi-funksjoner kan ikke brukes med enheter som bruker en privat adresse eller en tilfeldig valgt MAC-adresse. Hvis du bruker denne innstillingen på telefonen, nettbrettet, datamaskinen eller andre enheter, kan ikke enheten identifiseres. Hvis du har problemer med å bruke familie-wifi, kan du endre eller slå av innstillingen for tilfeldig valgt MAC på enheten.

Opprett grupper

Med Grupper kan du sette flere enheter på pause samtidig. Du kan opprette en gruppe for ett barn om gangen, for eksempel «Nils», eller en for flere personer, for eksempel «Familie», basert på enhetene de bruker.

Merk: Vær forsiktig når du legger til kritiske enheter i en gruppe. Hvis du legger til enheten din i en gruppe og senere setter den gruppen på pause, får du ikke tilgang til wifi på den enheten. Finn ut mer om hvordan du bruker pauser med Familie-wifi.

Førstegangskonfigurering

Åpne Home-appen .
  1. Trykk på Favoritter  og så Wifi  etterfulgt av Familie-wifi etterfulgt av Kom i gang.
  2. Gi gruppen et navn.
  3. Velg enhetene du ønsker i gruppen etterfulgt av trykk på Neste.
  4. Hvis du vil, kan du slå på Sikkert søk for å blokkere nettsteder med seksuelt innhold etterfulgt av trykk på Neste.
  5. Hvis du vil, kan du trykke på Neste for å legge til en tidsplan for når enheter skal settes på pause, eller du kan trykke på Ikke nå.

Legg til en ekstra gruppe

Legg til en ekstra gruppe:

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter  og så Wifi  etterfulgt av Familie-wifi etterfulgt av Legg til  etterfulgt av Gruppe .
  3. Gi gruppen et navn.
  4. Velg enhetene du ønsker i gruppen etterfulgt av trykk på Neste.
  5. Hvis du vil, kan du slå på Sikkert søk for å blokkere nettsteder med seksuelt innhold etterfulgt av trykk på Neste.
  6. Hvis du vil, kan du trykke på Neste for å legge til en tidsplan for når enheter skal settes på pause, eller du kan trykke på Ikke nå.

Slett grupper

Du kan fjerne Familie-wifi-grupper:

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter  og så Wifi  etterfulgt av Familie-wifi.
  3. Trykk på Rediger ved siden av navnet på gruppen du vil slette.
  4. Trykk på Flere alternativer etterfulgt av Slett.