To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Enhed på Familie-Wi-Fi kan ikke findes eller identificeres

Når du opretter en Familie-Wi-Fi-gruppe, vises der en liste over de enheder, der i øjeblikket har og for nylig har haft forbindelse til dit Wi-Fi-netværk. Nogle enheder vises muligvis med navne, der er svære at identificere. En telefon eller computer kan f.eks. blive vist som "a738b00002". Hvis du har problemer med at identificere en bestemt enhed, kan du følge vejledningen nedenfor.

Bemærk! Du kan kun føje en enhed til én gruppe. Hvis du tidligere har føjet en enhed til en gruppe, vises den pågældende enhed ikke længere blandt dine enheder, når du opretter en gruppe.

I Google Home-appen

Du kan forsøge at identificere en enhed på forskellige måder:

Sammenlign MAC-adressen på din enhed med de enheder, der er angivet i Google Home-appen (anbefales)

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og derefter Enheder. De enheder, der i øjeblikket er forbundet og bruges oftest, vises øverst.
  3. Tryk på den enhed, du vil vide mere om, for at tjekke dens MAC-adresse.
  4. De fleste enheder viser en MAC- eller IP-adresse i enhedens indstillinger (ikke i Google Wifi- eller Google Home-appen). Sammenlign disse tal med de tal, der vises i Google Home-appen. Hvis tallene matcher, har du identificeret din enhed.
Afbryd forbindelsen, og tjek
  1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og derefter Enheder.
  3. Du får vist en liste over dine forbundne enheder. De enheder, der i øjeblikket er forbundet og bruges oftest, vises øverst.
  4. Afbryd forbindelsen mellem den pågældende enhed og Wi-Fi-netværket, og vent et par minutter. Hvis et enhedsnavn forsvinder fra listen, betyder det, at det er denne enhed, du har afbrudt forbindelsen til.