To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hvad er Google Wifi?

Hvad gør Google Wifi?

• Google Wifi er et system med mesh-Wi-Fi til hjemmet, der erstatter din traditionelle router og giver dig gnidningsfri og pålidelig Wi-Fi-dækning i hele dit hjem. Du skal stadig have en internetudbyder og et modem for at oprette forbindelse til internettet.
  • Du kan hurtigt konfigurere flere Google Wifi-enheder (også kaldet "punkter"), så du får dækning dér, hvor du har brug for det, f.eks. på kontoret, i stuen, i garagen eller i kælderen. Du kan få genopfrisket Wi-Fi-termer og -koncepter under Grundlæggende om Wi-Fi.
  • Google Wifi bygger på vores mesh-Wi-Fi-teknologi. Når du har konfigureret dit mesh-netværk, opretter Google Wifi-punkterne en stærk forbindelse og samarbejder for at sikre, at dine enheder bliver på den bedste kanal med den hurtigste båndbredde. Resultatet er hurtig Wi-Fi overalt i dit hjem, ikke kun lige ved siden af routeren. Du kan endda gå rundt i dit hjem, mens du foretager et videoopkald eller streamer en film, uden at signalet falder ud.
  • Google Wifi kan bruges som et selvstændigt system eller kombineres med Nest Wifi for at give yderligere dækning.
Bemærk! Nest Wifi Pro (Wi-Fi 6E) kan ikke kombineres med Nest Wifi-routere eller -punkter eller Google Wifi-punkter (Wi-Fi 5) i et mesh-netværk.

Det skal du have

• Et modem
  • Internettjeneste
  • En Google-konto
  • Én af følgende mobilenheder:
    • Android-telefon eller -tablet med Android 9.0 eller nyere
    • iPhone eller iPad med iOS 15.0 eller nyere
  • Den nyeste version af Google Home-appen til Android eller iOS.

Bemærk! Vi anbefaler på det kraftigste, at du køber Google Wifi i det land, hvor du skal bruge det. Da bestemmelserne for trådløse enheder varierer fra land til land, kan du få problemer med ydeevnen eller regulering af funktioner, hvis du flytter dine Wifi-enheder til et andet land, og Google kan ikke hjælpe i sådanne tilfælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan skiller Google Wifi sig ud?

• Traditionelle routere er ikke udviklet til alle de forskellige måder, vi bruger Wi-Fi på i dag. Vægge og afstande gør det svært for en enkelt router at sende et stærkt signal til alle hjemmets rum. Det medfører en langsom Wi-Fi-forbindelse og steder uden dækning.
  • Google Wifi er et Wi-Fi-system, som gør det muligt at have stabil internetforbindelse flere steder i hjemmet.
  • Ud over god dækning sørger Google Wifi for et konstant stærkt signal ved at overføre dig til det bedste Wifi-punkt, når du bevæger dig rundt i hjemmet, og den rette Wi-Fi-kanal for at undgå overbelastning.
  • Har du brug for yderligere dækning? Du kan placere flere punkter i forskellige rum for at få hurtig Wi-Fi overalt i dit hjem. Vi anbefaler, at du placerer dem med 1 til 2 rums afstand på et sted, hvor der er plads omkring dem.
  • Med Familie-Wi-Fi bestemmer du, hvornår dine børn har adgang til internettet på deres enheder. Du kan sætte dine børns enheder på pause efter behov eller efter en fast tidsplan og automatisk blokere adgang til millioner af websites med voksenindhold.

Fungerer Google Wifi sammen med min nuværende konfiguration?

• Hvert Google Wifi-punkt er en router, som er designet til at fungere sammen med den internetudbyder og det modem, du har i forvejen.

• Google Wifi kan kun oprette et mesh-netværk med Nest Wifi- og Google Wifi-routere og -punkter. Hvis du har en router, der ikke er kompatibel (f.eks. en Cisco-, Linksys- eller Netgear-router), kan den ikke bruges i et mesh-netværk med dine Google Wifi-punkter.
  • Google Wifi fungerer sammen med de fleste forbundne trådløse enheder, bl.a. tablets, printere og smartapparater. Selvom de fleste enheder er kompatible med Google Wifi, er der et par stykker, der ikke er.
    • Bemærk! Nest Wifi Pro (Wi-Fi 6E) kan ikke kombineres med Nest Wifi-routere eller -punkter eller Google Wifi-punkter (Wi-Fi 5) i et mesh-netværk.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Google Wifi.

Kan jeg bruge Google Wifi som en signalforstærker?

Google Wifi kan ikke bruges som en signalforstærker eller -forlænger til din nuværende router. Google Wifi fungerer som et mesh-netværk og udvider dit Wi-Fi-signal under ét netværk for at give fuld dækning og pålidelig internetforbindelse i hele dit hjem.1

Er Google Wifi-punkter trådløse?

Dit primære Wifi-punkt skal sluttes til et modem med et Ethernet-kabel (medfølger). Yderligere Google Wifi-punkter kan være tilsluttet en trådløs konfiguration, men du kan også tilslutte dine Wifi-enheder med et kabel.

1Placeringen af routeren, hjemmets størrelse, byggematerialer og indretning kan påvirke Wi-Fi-signalet. I forbindelse med dårlig placering og boliger af stor størrelse eller med tykke vægge eller lange, smalle arealer kan det være nødvendigt med flere Wifi-punkter for at opnå fuld dækning. Signalets styrke og hastighed afhænger også af din internetudbyder. Mere end 5 punkter i et netværk kan resultere i forringet ydeevne og anbefales derfor ikke.