To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Meldingen van de Google Home-app beheren

De Google Home-app kan je meldingen sturen over verschillende huis- en apparaatupdates, zoals nieuwe leden van het huis, accountwijzigingen, productupdates en apparaatspecifieke meldingen. Via de instellingen van de Google Home-app kun je aangeven of je deze meldingen wilt krijgen.

Meldingen in de Home-app staan standaard uit. Als je de app voor het eerst instelt of als je een nieuw apparaat aan je huis toevoegt, vraagt de app of je meldingen wilt aanzetten. Laat je meldingen uitstaan, dan krijg je geen meldingen over activiteit in je huis, bijvoorbeeld als een camera beweging waarneemt of als iemand aanbelt.

Algemene meldingen wijzigen

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik op Instellingen en dan Meldingen.
    • Als je pushmeldingen niet hebt aangezet in de instellingen van je telefoon, zie je bovenaan het scherm een banner. Als je pushmeldingen wilt aanzetten in de instellingen van je telefoon, tik je op de link in de banner en volg je de stappen.
  3. Selecteer Algemene meldingen.
  4. Zet meldingen aan of uit.
    • Als je essentiële meldingen aanzet, maar deze niet aanstaan in de instellingen van je telefoon, zie je bovenaan het scherm een banner. Tik op de link in de banner en volg de stappen om essentiële meldingen aan te zetten in de instellingen van je telefoon.

E-mailmeldingen wijzigen

Nadat je je Pixel Tablet, Chromecast of Nest-speaker of -scherm hebt ingesteld in de Google Home-app, krijg je een welkomstmail met nuttige informatie om je op weg te helpen.

Als je ervoor kiest om e-mails te krijgen, houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over je apparaat. Je krijgt tips en trucs en informatie over onder meer nieuwe functies, partners, aanbiedingen en onderzoeksenquêtes.

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik rechtsboven op je account.
  3. Ga na of het getoonde Google-account het account is dat is gekoppeld aan je Google-apparaat. Als dit het goede account is, tik je op om het accountvenster te sluiten. Als je van account wilt wisselen, tik je op het dropdownicoon en daarna op een ander account of op Nog een account toevoegen.

4. Tik op Instellingen van de Home-app E-mailmeldingen.
  5. Zet e-mailmeldingen aan of uit. Je kunt je ook afmelden voor e-mailupdates door de link Afmelden te selecteren onderaan een e-mail die je krijgt.

Meldingen op systeemniveau

Als er een belangrijke update over je apparaat is, kun je een melding of e-mail krijgen, zelfs als je je hebt afgemeld voor andere typen meldingen van de Home-app.