To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Omdøb en internetopkoblet enhed

Du kan ændre navnene på de enheder, der er sluttet til dit Wi-Fi-netværk. Nogle enheder har navne, der er svære at genkende (f.eks. kan en printer være vist som "a738b00002"), eller to lignende enheder kan have det samme navn. Når du ændrer et enhedsnavn, er det synligt for alle ejere og administratorer på dit Wi-Fi-netværk i Google Home-appen.

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og derefter Enheder.
  3. Tryk på den enhed, du vil ændre navnet på.
  4. Omdøb din enhed. Dine ændringer gemmes automatisk.

Bemærk! Dette ændrer kun, hvordan enhedens navn vises i appen. Hvis du vil ændre navnet i appen tilbage til det oprindelige enhedsnavn, skal du slette teksten.

Få flere oplysninger om identifikation af enhedsnavne.