Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Opret, rediger og del et gæste-Wi-Fi-netværk

Gæste-Wi-Fi er et separat netværk, der udelukkende er til dine gæster. Gæster kan gå på nettet og bruge delte enheder, som du vælger, f.eks. en Chromecast, et smart-tv, en trådløs højttaler eller en printer. Få flere oplysninger om privatliv med Google Nest Wifi samt om besøgende og dine Google-enheder til forbundne hjem.

Konfigurer Gæste-Wi-Fi

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og så Netværksindstillinger og så Gæstenetværk.
  3. Aktivér Gæstenetværk.
  4. Angiv et netværksnavn og en adgangskode, som dine gæster skal bruge.
    • Gæstenetværk kræver en adgangskode.
    • Sørg for at vælge et navn og en adgangskode, som ikke matcher det primære Wi-Fi-netværks navn og kode.
  5. Under "Delte enheder" skal du vælge de enheder, som du vil stille til rådighed for dine gæster.
  6. Tryk på Gem.

Deaktiver Gæste-Wi-Fi

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og så Netværksindstillinger og så Gæstenetværk.
  3. Deaktiver Gæstenetværk.

Rediger Gæste-Wi-Fi

Du kan ændre navnet på dit gæstenetværk, adgangskoden, og hvilke enheder du vil stille til rådighed for dine gæster.

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og så Netværksindstillinger og så Gæstenetværk.
  3. Rediger oplysningerne om dit gæstenetværk.
  4. Tryk på Gem.

Del adgangskoden til dit Gæste-Wi-Fi

Med Google Nest Wifi eller Google Wifi kan du nemt se og dele adgangskoden til dit Gæste-Wi-Fi med gæster via sms-beskeder, mails og andre apps eller på din Google Nest-skærm.

Del adgangskoden til dit Gæste-Wi-Fi via Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og så Del adgangskode og så stryg til venstre til dit gæstenetværk.
  3. Tryk på Kopiér, Send besked eller Send mail for at dele.
Del din Gæste-Wi-Fi-adgangskode på Google Nest-skærme
  1. På en Nest-skærm skal du stryge nedad fra toppen af skærmen.
  2. Tryk på Forbindelse og så Gæste-Wi-Fi.
  3. Dit Gæste-Wi-Fi-netværks navn og adgangskode vises.

Sådan skjuler du gæsternes adgangskode på din skærm:

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og så Netværksindstillinger.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Vis adgangskoden til dit gæstenetværk på skærme med indbygget Assistent.

Del din Gæste-Wi-Fi-adgangskode med Google Assistent

Du kan dele din Gæste-Wi-Fi-adgangskode med Google Assistent, når du bruger Google Nest Wifi eller Google Wifi i Home-appen.
Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Tjek adgangskoden til Gæste-Wi-Fi

Bemærk! Denne kommando er i øjeblikket ikke tilgængelig i Filippinerne, Finland, Hongkong og Portugal.

"Hvad er adgangskoden til Gæste-Wi-Fi?"