To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- ja Google Wifi ‐laitteiden kanssa yhteensopimattomat laitteet

Vaikka useimmat langatonta verkkoyhteyttä käyttävät laitteet toimivat Google Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- ja Google Wifi ‑laitteiden kanssa, osa ei ole yhteensopivia. Tavallisesti syynä on, ettei niissä ole Wifi-laitteiden tukemaa laitteistoa tai ohjelmistoa.

WPA- ja WEP-laitteet

Wifi-laitteet tukevat vain WPA2 + PSK- tai WPA3 + PSK ‑salausta käyttäviä laitteita. Ne ovat suosituimmat verkkojen suojausmenetelmät. Vanhat tulostimet tai muut vain WPA- tai WEP-salausta tukevat laitteet eivät saa yhteyttä Wifi-laitteisiin.

Vanhoja protokollia ei tueta, sillä tietoturvatutkijoiden yhteisön asiantuntijat ovat todenneet, että ne eivät välttämättä ole turvallisia. WPA2:n tai WPA3:n käyttö on yksi monista tavoista, joilla Nest Wifi ja Google Wifi suojaavat verkkoasi.

Etsi vanhalle Wi-Fi-laitteellesi uusi ajuri. Jos Wi-Fi-ajurin päivittäminen ei onnistu, sinun täytyy ehkä päivittää laitteistosi hankkimalla uudempi versio, joka tukee uudempia ja turvallisempia protokollia.

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Miten 2,4 GHz:n, 5 GHz:n ja 6 GHz:n taajuudet toimivat Nest Wifi- ja Google Wifi ‑laitteissa?